Kovinak nem jött be a foci EB

2008.07.05. 09:06
Kovi fogadott az EB-n, de egyszer sem nyert. Eredetileg a hollandoknak szurkolt, majd a spanyolok következtek, de a döntőben már nem merte feltenni a pénzt. Peche volt.

Kovács István pornórendezőnek nem igazán jött be az EB, már ami a fogadásokat illeti. Kovi a Velvetnek elmondta, hogy ritkán szokott fogadni, hisz nem egy játékfüggő típus, de a gyártásvezetője, aki megrögzött focirajongó, ezúttal belerángatta a játékba. "ŐOtthon van a fociban, én nem, így mindig ő nyer" - mondta kicsit búskomoran.

"Összesen nyolc mérkőzésre fogadtunk, mondanom sem kell, hogy egyszer sem találtam el a győztes csapatot. Így aztán komoly mínusszal zártam az eseményt." - írja blogján. "A feleségemnek nem is mertem róla szólni. Pedig valamit észrevehetett, mert a meccsek végén mindig megkérdezte tőlem, hogy más eredményt vártam-e. Miből gondolod? Csak, mert nagyon bosszús az arckifejezésed."

Persze valójában nem ennyire szigorú Kovi felesége. Amikor Las Vegasban jártak, egy pornó-díjátadón épp az asszony buzdította arra, látogassa meg a kaszinókat. Nem tette. De térjünk csak vissza a focihoz.

Kovi, mint olyan, képekben!

"Eredetileg a holland csapatnak drukkoltam, de miután nagy bánatomra kiestek, a spanyol gárda lett a favoritom. Csekély vigasz, hogy a fináléban ők nyertek. Ekkor már "persze" nem fogadtam el a kollégám kérdését, hogy fogadunk-e? Pedig ő a németekre tette volna a pénzét. Pont annyit, amennyi mínuszban voltam."

Hogy Kovi egyébként szerencsés alkat-e? "Alapvetően szerencsésnek tartom magam, többek között azért, mert olyan munkám van, amit szeretek, szóval jól elvagyok, de nyerni nem az én világom." Mint elmondta, még egy betelefonálós játékba sem jut be soha.

Néhány nap és kiderül, hogy mi kell a nőknek

Kovi nemrég kíváncsi lett milyen pornóra vágynak a nők, így összeállított egy online kérdőívet, amit négyezren ki is töltöttek. A beérkezett adatokat a Corvinus egyetem tanárai elemezték, és nemsokára nyilvánossá is teszik az eredményeket. Ne aggódjanak, szólni fogunk, ha megtudunk valamit. Mint ahogy arról is, hogy milyen forgatókönyvek érkeznek be az eredmények alapján kiírt pályázatra, és ki lesz az az amatőr hölgy, aki a tudományosan is alátámasztott női vágyak szerint leforgatja a csajoknak szóló pornót.