horoszkóp

Nőknek szól Kovi pornókérdőíve

2008.05.13. 21:01
Kovi nőknek forgatna, ezért kérdőívet készíttetett, hogy kiderüljön milyen is a nőknek szóló pornó. Judy Nerónak és Michelle Wildnak már voltak elképzeléseik. Hosszútávon nem jöttek be.

"Boróka Balls se jött be. Pedig valamiért reménykedtem benne" - mondta kolléganőm néhány hónapja, miután belenézett a Barcelonába szerződött pornós filmjeibe. Olyan pornót akart, amiben adnak valamit a történetre, ahol ugyan van kemény szex, de szépek a képek, ahol lehet jó pasikat látni. Nőknek szóló pornót keresett, de nem talált. Nem is csoda, hiánycikk.

Boróka Balls

Ezt a hiányt kívánja most pótolni Kovács István rendező, aki összeállíttatott egy online kérdőívet, hogy kiderüljön, mit is vár egy csaj a pornótól. Hogy honnan jött az ötlet? "Sok ismerősöm mondta, hogy szívesen nézne a párjával pornót, de a nők sokszor ódzkodnak a filmektől, mert úgy érzik, a női szereplőket lealázzák, kizsákmányolják és tárgynak tekintik." Kovi bízik benne, hogy a női munkatársak véleménye és egy on-line közösség pornóigénye alapján összeállított kérdőívből kiderül, hogy mi miatt nem csípik a lányok az aktuális pornókínálatot, és hogyan lehet számukra is kielégítőt alkotni. A dolog további hozadéka, hogy a férfiolvasók válaszait is regisztrálják, így pontos mutatók mentén is összehasonlíthatóvá válik a két nem igényszintje.

A kérdőív értékelése után Kovi egy női forgatókönyvíró-pályázatot ír ki, ahol a győztes nő megrendezheti első filmjét, így létrejöhet a "százszázalékos női pornó." Azért reméljük abban is lesz barlangocska és pinus. Vagy egy kis rendőrszopi. Pont mint az előző pályázatnál.

Judy Neró

A kérdőív egyébként számos részletre kérdez rá. Meghatározhatjuk benne, hogy milyenek legyenek a szereplők, milyen legyen a környezet, hogy mikor, mennyit és milyen pózban szexeljenek, na meg azt is, hogy legyen-e végkifejlet. Például, ha arról ábrándozik, hogy egy 25 éves szilikonos, szőrös csaj szexeljen gyertya pózban a naplementében egy kopasz macsó indiaival, miközben szól a lakodalmas, semmi akadálya. Még azt is megmondhatja, hogy mekkora pénisze legyen a pasinak.

Akik már próbálkoztak

Nem Kovi az első a hazai pornóban, aki nőknek szóló filmeket gyártana. Judy Nero pornószínésznő már filmes karrierje előtt - még titkárnőként - is hiányolta a nőknek szóló filmeket. Bár egy ismerőse azt tanácsolta, ha szép pasikat akar látni, nézzen melegpornót, Judy Nerót nem győzte meg, így maga is rendezett pár filmet. Nőtől, nőknek. A lány nem szereti azokat a filmeket, amelyekben a színészek elérhetetlenek, mivel a néző nem tudja beleképzelni magát a modellek helyébe. Arra törekedett, hogy minél hétköznapibb szereplőkkel dolgozzon. Olyanokkal, akik akár a "szomszédjaink is lehetnek". Szerinte nemcsak a szereplők, de a párbeszédek, a film kerete és az operatőri munka is más kell legyen a nőknek szóló pornóban.

Kovi

Hasonló elvek vezették rövid rendezői karrierje során a ma már csak nővérkeként feltűnő Michelle Wildot is, aki szerint a nők nem elégednek meg a kötelező képsorokkal, inkább folyamatukban szeretik szemlélni az eseményeket. Az volt pornós hiányolta az életszerűséget a forgalomban lévő pornófilmekből, ezért valós szituációkat tervezett filmjébe, melyben "a szex eszköz a túlélésre".