A színésznő már januári elvonókúráján sem bírt megmaradni az intézmény falai közt, és a jelek szerint most sincs ez máshogy. Eddigi repertoárja: edzőterem és Anonim Alkoholisták-gyűlés.

Hollywood legfiatalabb alkoholistája már január elején is azzal került a címlapokra, hogy elvonókúrája alatt többet tartózkodott a Wonderland Center falain kívül, mint odabenn. Most, hogy hétfőn másodszor is bevonult, úgy tűnik, ismét ezt a gyakorlatot követi.

A színésznő ezúttal a malibui Promises klinikáról lóg: mindössze ötnapos kezelése alatt már legalább három alkalommal volt eltávon. Csütörtökön délután négykor például egy közeli edzőterembe ugrott ki, ahol állítólag tornázott is. "Igen, Lindsay a konditerembe ment"- erősítette meg az Access Hollywood értesüléseit szűkszavúan a Promises sajtósa.

Aznap még egyszer kimenőt kapott: este 8-kor Los Angeles belvárosába ment a Bundy Drive és San Vincente utcák határolta környékre, ahol egy közelebbről meg nem határozott címen az Anonim Alkoholisták gyűlésén vett részt. Itt állítólag kísérővel együtt jelent meg.

Pénteken sem sokáig bírta a bezártságot: már délben lelépett, amikor ismét edzeni ugrott ki egy közeli edzőterembe.

A színésznő rehabilitációs kezelésének hitelességét már januárban is többen megkérdőjelezték, bár akkor a wonderlandi kezelőorvosa, Dr. Howard C. Samuels azt állította, hogy az eltávok részei a kezelésnek. "A Wonderland egy egymásra épülő, 12 szintből álló rehabilitációs eljárást használ. Érzelmileg, pszichésen és szellemi úton is kezeljük pácienseinket, hogy minden fronton ellen tudjanak állni az alkoholfüggőségnek" - mondta akkor a kezelőorvos.

Lohan egy ismerőse azonban azóta egyenesen azt nyilatkozta, a januári egyhónapos rehab mindössze a közvéleménynek szóló színjáték volt. "Rehabra menni, ezt csak a publicitás kedvéért találta ki. Azt akarta, hogy lássák, hogy ő próbál segítséget keresni, de ettől nem jött le a drogokról" - mondta el a jóbarát, aki szerint Lohan nem csak alkohol, de drogfüggőséggel is küzd.