Van-e még lejjebb Lindsay Lohannek?

2007.05.30. 11:35
Lindsay Lohanre rossz idők járnak: nem elég, hogy összetörte az autóját, elárverezik kocsija megmaradt darabjait, új filmje forgatásáról is lemarad, és mindenki tisztában van vele, pontosan mit és milyen adagolásban fogyaszt, de még a pasija is drogos-kurvázós orgiával foglalja el magát helyette. Az elvonó ehhez képest tényleg leányálom.

Egy nappal azután, hogy ittas vezetésért beidézték a bíróság elé, nyilvánosságra került a hír, miszerint Lindsay Lohan újra elvonóra megy - jelentette be kedden a színésznő sajtósa egy közleményben. "Lohan felvetette magát egy intenzív rehabilitációs elvonókezelésre, melyre nem sokára be is vonul. Ez egy komoly gyógykezelés, ezért reméljük, a média is értékelni fogja az ügy komolyságát és tiszteletben tartják Lohan magánéletét, hogy a többi - gyógykezelés alatt álló - beteghez hasonlóan gyógyulhasson."
A család egy barátja elárulta a PEOPLE magazinnak, hogy a színésznő édesanyja és egész családja komolyan veszi a kezelést. "Dina, Lohan anyukája mindent megtesz, ami tőle telik. Mindnyájan imádkozunk érte."

Ez lesz a színésznőcske második elvonókúrája ebben az évben. Az elsőre januárban vonult be és akkor azt nyilatkozta, hogy eldöntötte, vigyázni fog az egészségére. Az elhatározás nem tartott sokáig, mert ahogy kijött, rögtön belevetette magát az éjszakai életbe és egyes források azt pletykálták, hogy az egész elvonósdi csak a sajtónak szólt és igazából a legkevésbé sem gondolta komolyan.

Bulival ünnepelte a balesetet

Most egy malibui rehabilitációs központba megy. Döntése akkor született meg, amikor Los Angelesben beidézték a bíróságra autóbalesete miatt. Lohan szombat hajnalban törte össze nyitható tetejű Mercedes SL-65 típusú autóját, amikor enyhén illuminált állapotban a Sunset Boulevardon ráhajtott a járdaszegélyre, majd bele egy bokorba. Ezután - mi sem természetesebb - elhagyta a helyszínt még a rendőrök érkezése előtt, majd később kórházba került könnyebb sérüléseivel. Két utasa sértetlenül úszta meg az éjszakai kocsikázást. A rendőrség a szombat délutáni sajtótájékoztatón kijelentette, hogy a helyszínen kokaint találtak, ami valószínűleg kapcsolatba hozható a balesettel.

Lohan az eset után ahelyett, hogy elrejtőzött volna a nyilvánosság elől, vasárnap egy nagy bulit tartott a hollywoodi Roosevelt Hotel uszodájában. A partit követő hajnalban egy fotóügynökség lefényképezte a Bajos csajok sztárját, amint ájultan ült egy barátja autójában. Lohan egy közeli ismerőse szerint egy ilyen hétvége után a barátai is azt remélik, hogy a fiatal lány aláveti magát a kezelésnek. "Egy igazi elvonón kéne átesnie és nem csak egy hollywoodi rehabon" - vélekedett a bennfentes a PEOPLE magazin hasábjain.

Az elvonó jó volt, csak nem használt

Az első elvonón mindösszesen egy hónapig tartózkodott, mert vissza kellett térnie új filmje forgatására. Akkor Lohan azt nyilatkozta az Allure magazinnak, hogy nagyon megtetszett neki a központ, már akkor, amikor először ott járt. "Találtam egy csendes, parkettás szobát és biztonságban éreztem magam. Ott akartam maradni éjszakára és ott is maradtam egy egész hónapig." Kár, hogy a jelek szerint nem használt semmit...

Árverezik a roncsot

A hét végén összetört autója roncsait közben az eBay aukciós oldalon bárki megveheti, aki az ilyen relikviákra gerjed. A licit az alkatrészekre száz dollárról indul és vasárnapig tart, bár még egyetlen ajánlat sem érkezett. "100%-os garanciát nyújtunk, hogy valóban Lindsay Lohan összeroncsolt Mercedesének darabjait kapják a licitálók. Mielőtt kiállítottuk az aukcióra az autót, lemostuk, kiszedtük a megmaradt alkatrészeket az első lámpákkal és a karosszéria néhány elemével együtt" - írja az eladója. "A győztes licitálók kapnak egy aláírt nyilatkozatot azoktól az emberektől, akik a baleset helyszínéről elszállították az alkatrészeket. Ez nem vicc, ez egy hollyoodi ereklye azoknak, akik érdeklődnek az ilyen dolgok iránt" - tette hozzá.

Még a forgatásról is lemarad

Lohan ráadásul új filmjéből is kimarad, a Poor Things című mozit nélküle forgatják tovább. A bajba került színésznő Rosario Dawsonnal, Olympia Dukasis-szal és Shirley MacLaine-nel szerepelne együtt az igaz történet alapján készülő alkotásban, melynek korosodó nők a főszereplői, akik sikeresen véghezvisznek egy biztosítási csalást és egy gyilkosságot. Arról még nincs információ, hogy a problémás színésznő helyett valaki más fog játszani, vagy egyelőre csak azokat a jelenetek forgatják, amelyekben nincs szerepe.

A pasija is jól szórakozott - külön

A mélyrepülés pedig folytatódik: azok a fotók is most láttak napvilágot, amelyeken Lohan pasija, Calum Best két kurvával egy orgia közepén látható. A képek múlt héten készültek - írta a mocksie.com.

A nyilvánosság szemében Best békés és nyugodt természetű fiatalembernek tűnhet, aki - valamiért mégis - Lindsay Lohannal az oldalán szokott megjelenni a sztárpartikon. A most előkerült képek szerint azonban egészen más életet él: kurvákkal, droggal és perverz orgiákkal tölti az időt. Egy közeli ismerős szerint Best, aki egyébként az egykori legendás - majd alkoholizmus okán korán elhunyt - focista, George Best fia, múlt éjjel készülődött bevallani bűnét Lohannek, és volt is mit. "Calum apja lehet, hogy piált és a nőzött, de a fia igazán undorítóan látott neki a dolognak" - vezette fel az ismerős a sztorit a lapnak.

A videó a hancúrozásról azután készült, hogy Best azt nyilatkozta, úgy érzi, készen áll rá, hogy megállapodjon szerelme, Lohan mellett. A buja éjszaka múlt szerdán kezdődött egy londoni nightclubban, ami a fiatalember törzshelye. Az egyik prostituált, Casey James - aki nem mellesleg ezer fontot kér egy éjszakáért -, a másik pedig a brazil barátnője volt. Best, aki már régebbről is "ismerte" Casey-t, hajnali fél négykor meghívta a lányokat a szállodaszobájába. Ott mindannyian levetkőztek és papírpénzből csavart hengerrel szippantottak kokaint az üvegasztalról. A videót arról, hogy kényeztetik őt a csajok, maga Best készítette saját mobiltelefonjával, és ez a jelek szerint nem volt bölcs dolog. Ugyanígy tett anno Mick Jagger lányával, Jade-del is.

"Hülye voltam, megbántam az egészet" - sajnálkozott Best. "Mindegy, hogy pia, drog, vagy nők, egyszer csak elgondolkozol azon, hogy nem kéne ezt csinálnod. Fiatal csávó vagyok és szeretem kényeztetni magam, de most szégyellem magam." Az apjára hivatkozva még annyit tette hozzá, hogy a probléma génjeiben lehet.

...és még Lily Allen is beszól neki
Lily Allen újabban napiadagban érkezik: tegnap megtudtuk, hogy leszopta a fél osztályt és Magyarországra költözik, ma pedig blogján beszól Lindsay Lohannek. Tény, a színésznő nem volt túl jófej: miután nem talált szabad asztalt magának a Les Deux nevű Los Angeles-i klubban, egyszerűen kinézett magának egyet és a személyzettel elküldette az ott ülőket - akik Allen és haverjai voltak. „Tudom, hogy ő egy óriási nagy sztár, az ilyen híres embereknek pedig okvetlenül le kell ülniük, hisz olyan keményen dolgoznak, de akkor is. Lindsay, sokat gondolunk rád ezekben a számodra oly nehéz időkben (a héten letartóztatták), de tudod Timbaland és Timberlake szavaival élve: „Azt kapod vissza, amit adsz...” - inti bölcsen az angol énekesnőcske az amerikai színésznőcskét.