Lindsay Lohant ismét letartóztatták

2007.07.24. 15:38
Lindsay Lohant ismét letartóztatták ittas vezetésért. A rendőrségen kokaint is találtak az elvonóról nemrég szabadult színésznő nadrágjában. A partiarc most könnyen nagy bajba kerülhet, pedig télre az volt a terve, hogy jól lecsapja David Beckhamet Victoria kezéről. Így viszont inkább egy letöltendő börtönnek van esélye, hiszen bűne a kokain miatt nagyobb Paris Hiltonénál.

A TMZ.com információi szerint kedden, amerikai idő szerint hajnalban alig három hónap után újra letartóztatták Lindsay Lohant, méghozzá megint azért, mert bepiálva vezetett. Az eset Santa Monica utcáin történt. Azért hívták ki a rendőrséget, mert a járókelők azt hitték, hogy egy autósüldözés szemtanúi lettek. Autók valóban üldözték egymást, Lindsay Lohan és a barátai rodeóztak részegen a városban. A helyszínre érkező rendőrök ittas vezetés miatt vitték be az őrsre, ahol hamar kiderült, hogy az elvonóról frissen szabadult hölgy a nadrágzsebében a biztonság kedvéért tartott egy kis kokaint, ha a gyomrában lévő pia nem lenne elég. Ennek köszönhetően az ittas, valamint érvénytelen jogsival történő vezetést kiegészítették kokainnal való visszaéléssel, valamint azzal, hogy kábítószert szállított.

Egy ideig szabad

Lohan a sajnálatos eset miatt kénytelen volt lemondani az esti szereplést Jay Leno Tonight show-jában. A hölgyet végül 25000 dolláros (kb. négymillió forint) óvadék ellenében kiengedték. A rendőrök elmondása szerint Lohan mindenben együtt működött, csak egy tesztet nem akart elvégezni, ami pontosan kiszámítja a véralkoholszintjét. A rendőrök azt mondták a TMZ-nek, hogy a szondáztatáskor a megengedett 0,8 ezrelék helyett 1,2-1,3 volt a véralkoholszintje, és az Amerikában alkalmazott vonalon végigsétálós teszten is megbukott, ezért nem volt komoly szükség a speciális mérésre. Sőt a lábán is ott volt az önkéntesen felszerelt, józanságot biztosító alkoholfigyelő szerkezet.

Az az ügy még egy darabig biztos el fog húzódni, mivel a májusi ittas vezetése miatt is csak augusztus 24-én fog bíróság elé állni. Akkor Mercedes SL-jével szintén ittasan fának hajtott a Sunset Boulevardon. Akkor szintén előkerült némi kokain, bár azt nem nála találták meg.

Kísérteties hasonlóság

Lindsay Lohan mostani esete nagyon hasonlít arra, ami Paris Hiltonnak a valódi változásokat és a börtönbüntetést hozta. Az örökösnőnek, csakúgy, mint Lohannek először bevonták a jogsiját ittas vezetés miatt. Ezután Hilton nem bírta kivárni a jogosítvány felfüggesztésének leteltét, ezért újra vezetni kezdett, alig két hónappal később a rendőrök elkapták, mert éjszaka lámpa nélkül és túl gyorsan közlekedett. A körülmények meglehetősen nagy hasonlósága előrevetíti, hogy Lindsay Lohannek is kinéz némi börtön, ráadásul ebben az esetben még a kábítószer birtoklás is bejátszik.

Nagy csábítások

Az óvadékért otthagyott négymillió forint nagyjából a fele annak az összegnek, amiben Lindsay Lohan nem sokkal korábban (a hétvégén) fogadott arra, hogy december végéig lefekszik David Beckhammel. Azért választotta ezt az időpontot, mert a tél közeledtével Victoria Beckham a Spice Girls-szel fog turnézni, tehát szabad lesz a pálya Lohan előtt. A The Sun szerint a meglehetősen komoly összeg bizonyítja, hogy a színésznő mennyire biztos a dolgában.

A Beckham házaspár Amerikába költözése nagyon menő beszédtéma mostanában a hírességek körében. „Lindsay és a barátai megállás nélkül Beckhamékről beszéltek. Mindannyian egyetértettek abban, hogy David oltári jól néz ki, aztán Lindsay kitalálta az összejövési versenyt. A gazdag lányok mindannyian szeretnének Beckhammel találkozni” – mesélte el egy forrás a The Sunnak.

Beckhamné bekeményít

Victoria Beckham, amióta megérkezett Amerikába, szívesen kioszt bárkit. Paris Hilton lelki társként fogadta a focistafeleséget, akit viszont ez nem érdekelt és kerekperec kijelentette, őt nem fogják együtt látni a hotellánc örökösével. Egy Beckhamékhez közelálló forrás mesélt a brit Star magazinnak a költözésről és Posh Spice partikirálynőkről formált lesújtó véleményéről: „Ez a Los Angeles-i költözés a mindene. Jobban érzi most magát Daviddel, mint valaha, és úgy fogja fel ezt, mint egy érdekes fejezetét a saját és a gyerekei életének. Annak ellenére, hogy 100 %-ig megbízik Davidben, nem fogja hagyni, hogy valamelyik Los Angeles-i partilány rámozduljon, vagy, hogy szabad prédának tekintse. Már a legelején pontosan tudatosítani akarja ezt – David hűséges családapa és ezek a nők jobb, ha elfelejtik, hogy próbálkozzanak nála”.

A forrás végül pontosítja, hogy Victoria Beckham kire gondol, amikor a szemében fenyegetést jelentő lányokról van szó: „A fiatal hollywoodi klubközönség, mint Lindsay, Paris és Britney, mind Davidre csorgatják a nyálukat”.