Lindsay Lohan a rehabon drogozik

2007.08.30. 12:07
A rehabilitációs klinika drogtesztjén Lindsay Lohan pozitív lett. Michael Lohan a távoltartó végzés ellenére meglátogatta lányát a klinikán, közben a szülök egymást hibáztatják és fenyegetik a helyzet miatt.

Miután Lindsay Lohan teljesen kiborult, amikor drogtesztet akartak rajta végrehajtani, a klinika munkatársai kötelezték rá, hogy hagyja elvégezni magán a vizsgálatot – írja a FemaleFirst. Az eredmény pozitív lett, ezért most figyelmeztették a színésznőt, hogy, ha nem tud felhagyni szenvedélyeivel, akkor hamarosan az épület falain kívül találja magát.

A bajba került partiarc nem csak drogozik az elvonón, de rendszeresen el is késik a kezelésekről és a megbeszélésekről. Ezen kívül a minap az egyik elvonón szerzett férfi ismerősével kapták rajta egy kis zuhanyzós szex közben.

Apa-anya egymásra mutogat

Lindsay Lohan megengedte apjának, hogy meglátogassa őt a klinikán, annak ellenére, hogy az apa korábban távoltartási végzést kapott – számol be róla a New York Post. „Igazából Lindsay öccsének, Michaelnek volt az ötlete. Ez is a gyógyulási folyamat része. Lindsay ezen a héten fog találkozni az apjával, de vele lesznek a tanácsadói. Nem lesz egyedül. Dina [Lohan anyja] szerint ez jó ötlet. Lindsay-nek fel kell ezt dolgoznia és szüksége van a lezárásra” – mesélte a lapnak egy forrás.

Lohan egymástól elvált szülei látszólag a legnagyobb egyetértésben fogadták az apa ötletét, pedig a színfalak mögött igencsak egymásnak estek.

Michael Lohan Perez Hiltonnak adott egy interjút, amiben teljes mértékben Lindsay Lohan anyját tette felelőssé azért, amiért lányuk ilyen mélyre süllyedt.

A beszélgetést azzal kezdte, hogy elmondta, minden, amit Lohan anyja állít hazugság, függetlenül attól, hogy kinek mondja azt. Michael Lohant a legjobban az borította ki, hogy a válóper során csak annyit akart elérni, hogy láthassa a gyerekeit, de Dina Lohan még ebben is keresztbe tett neki.

„Mi számít jobban a pénz, vagy a Lindsay jóléte? Szerintem a jólét, Dina a pénzt rakta első helyre. Én soha egy árva garast nem akartam Lindsayn keresni. Dina még mindig leszedi a százalékát [mint Lohan menedzsere], évi 354.000 dollárt. Mit mondhatnék erre?” – tette fel a költői kérdést Lindsay Lohan apja, akinek véleménye szerint a színésznő anyja egyáltalán nem törődik a lányával, nem akarja nevelni, csak pénzt akar belőle csinálni.

Végül azt is elmondta Perez Hiltonnak, hogy azért ne csodálkozzanak lánya viselkedésén az emberek, mert az anyának is ugyanilyen problémái vannak: hatszor kapták már el ittas vezetésért, többször hagyta már el ő is baleset helyszínét a rendőrök kiérkezése előtt, valamint a mai napig kokainozik, amiről állítólag Lohan apjának videofelvétele is van.

Dina Lohan, amikor megtudta, hogy volt férje mivel vagdalkozik, egy sejtelmes üzenetet küldött neki: „Most majd akkor megtudja a világ, hogy miért adott be nyolc ember kérelmet rendőri védelemre 2011-ig Michael Lohannel szemben”.

Igazi nagy titkokról nem biztos, hogy le tudja rántani a leplet, mivel Lohan apuka évek óta saját jogon is kiveszi a részét a balhékból: autóbaleset, verekedés, drogozás egyaránt található a számláján.