horoszkóp

Lily Allennek elege van a sztárságból

2007.06.18. 13:44
Lily Allennél betelt a pohár. Mindenki elmehet a francba - üzente a sajtón keresztül - ő énekelni akar, és nem szerepelni.

Lily Allen úgy nyilatkozott, nem akar celeb lenni. Az angol énekesnőt, aki nyilatkozataival mindent elkövetett, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, az azok a pletykák borították ki, miszerint későn kezdett egy New York-i koncertet múlt héten. Ez már annyira sok volt neki, hogy kifakadt: "Nem akarok celeb lenni, énekes vagyok, ennyi" - írja a Digitalspy.

Az énekesnő durcásan bizonygatta: "Soha nem késnék két órát egy koncertről... soha! Az öltözőmben voltam már délután négy óta aznap, úgyhogy nem ok nélkül hagytam ácsorogni háromezer embert odakinnt". A Femalefirstnek korábban azt is elmondta, hogy ellentétben azzal, ahogy a rajongók gondolják "ez végtelenül egyhangú élet, teljesen felőröli az embert". Biztos visszasírja a régi szép időket, amikor a gimiben még "olyan dolgokat csinált a srácokkal, amiket fiatalon még nem lett volna szabad", vagy beszólhatott annak, akinek akart anélkül, hogy botrány kerekedett volna belőle.

Nehéz az élet

A popcsillag fontosnak tartotta megjegyezni, hogy: "Nem fekszem le híres emberekkel, és nem is drogozom. Már majdnem három éve van barátom. Nem járok filmpremierekre. Nem megyek olyan helyre vásárolni, ahol nyüzsögnek a paparazzik, úgyhogy hagyjon engem mindenki békén". Ebből úgy tűnik, Allen példás életet él, és pár hét alatt sikerült kikászálódnia a posványból, amibe a sztárság taszította - nemrég úgy nyilatkozott ugyanis, hogy alkoholizmussal küzd és úgy tűnt Lindsay Lohan babérjaira tör ezen a téren.

A blogjával kapcsolatban - ahol nemrég mindenkit kedvesen elküldött a francba - úgy nyilatkozott, hogy: "Az a helyzet, hogy most már nem fogok olyan sokat írni. Ez volt az egyik kedvenc foglalatosságom. Olyan jó volt, hogy van egy hely, ahol igazán őszinte reakciókat és véleményeket olvashattam tőletek, srácok. De a rohadék szenzációhajhász média tönkretette az egészet." Szegény Lily Allen.