horoszkóp

Elvonókúra Lindsay Lohan-módra

2007.06.08. 14:05
Lindsay Lohan januári, Wonderland Centerben töltött elvonója nem járt sikerrel, amihez nagyban hozzájárult az is, hogy a színésznő több időt töltött a szabad levegőn, mint az intézet falain belül. Lohan rájött, hogy csodák márpedig nincsenek, úgyhogy a második nekifutásra már segítőtársat is bérelt magának.

Az inkább botrányairól, mint filmjeiről ismert húszéves színésznő, Lindsay Lohan másodszor is aláveti magát egy elvonókúrának, - ezúttal kaliforniai "Promises Rehab Center"-t tiszteli meg jelenlétével - mivel az első próbálkozása csúnya kudarcba fulladt . A kúra sikerét biztosítandó napi 2000 dollárért bérel magának egy "bébiszittert" is, aki a józanságára hivatott vigyázni éjjel-nappal. Mindennek ellenére állítólag barátaival sunyiban gyógyszereket írat fel magának és könyörög, hogy altatót csempésszenek be neki, ami nem éppen szerencsés, ha az alkoholról, kokainról és különböző receptre kapható gyógyszerekről próbál lejönni az ember.

Lohan egy óceánra néző szobát kapott a családias hangulatú - mindössze 16 személyt befogadó - intézetben, ahol a harminc napos elvonókúráért összesen 48 000 dollárt perkált ki - írja a Femalefirst.

Az aggódó anyuka

Az ifjú színésznő anyukája, Dina, a Femalefirst értesülései szerint a mai napon látogatja meg először lányát a napfényes kaliforniai rehabilitációs centerben. A mama - aki lánya menedzsere is egyben - New Yorkba repült volna egy jótékonysági rendezvényre, de lánya kedvéért lemondta a szereplést.

Azt nem lehet tudni, hogy a 20 éves drog- és alkoholfüggő híresség ezek után is megtartja-e szülinapi buliját, ami Las Vegasban lenne júliusban. Annyi azért biztos, hogy az egyik fő szponzor, a Svedka Vodka már visszalépett a neves esemény támogatásától. A szervezők nem közöltek semmit a parti részleteivel kapcsolatban, a szóvivőjük csak szűkszavúan ennyit mondott: "Sokat gondolunk Lindsayre és a legjobbakat kívánjuk neki."