Lindsay Lohan fekete bugyit villantott az MTV díjkiosztó gáláján

2008.06.03. 16:00
A színésznő vesztére egy lenge lila ruhában jelent meg vasárnap a zenecsatorna filmes díjkiosztó gáláján. Miközben Lohan éppen a vörös szőnyegen pózolt, egy szellő felkapta a lenge anyagot, és így mindenki megcsodálhatta fekete bugyiját és a testszínű alakformáló fehérneműt, amit a ruha alatt viselt. Egyesek természetesen rögtön párhuzamot vontak Marilyn Monroe és Lindsay Lohan között.

Bizonyára mindenki emlékszik azokra a legendás felvételekre, melyeken Marilyn Monroe fehér ruháját fellibbenti egy szellőzőből érkező fuvallat. Ezt a mutatvány Lindsay Lohannek is sikerült reprodukálnia vasárnap az MTV Movie Awards alkalmával, igaz csak kicsiben. A színésznő éppen a fotósok előtt pózolt a vörös szőnyegen, amikor egy légáramlat felkapta lila ruhájának szegélyét, és láthatóvá vált fekete bugyija és egy alsószoknyaszerűség.

A New York Daily News szerint az a testszínű alkalmatosság, amit Lohan a ruha alatt viselt, nem más, mint egy Spanx márkájú alakformáló kombiné. Természetesen nem Lindsay Lohan az egyetlen hollywoodi celeb, aki egy ilyen segédeszközzel próbálja formában tartani magát. A márka kedvelői közé tartozik többek között Oprah Winfrey, Anne Hathaway, a várandós Jessica Alba és Tyra Banks, akinek állítólag mindenki megcsókolhatja a kövér hátsóját. Bár Lohan nem ismerte be, hogy ő is Spanx-rajongó, nem zavartatta magát az incidens miatt. Lefogta ruháját, és tovább pózolt.

Szinte az összes lap párhuzamot vont Lohan és Monroe libbentős produkciója között. Ez talán annak köszönhető, hogy Bert Stern Lindsay Lohan főszereplésével nemrég újrafotózta a szőke legenda The Last Sitting néven híressé vált fotósorozatát. „Nem kellett sokat gondolkoznom rajta. Úgy értem, Bert Stern? Marilyn sorozatot csinál? Mikor lesz ilyen legközelebb? Igazán megtisztelő volt a felkérés" – nyilatkozta a celeb, aki saját bevallása szerint körülbelül tíz éve rajong Monroért. A színésznő többek közt vett egy lakást nem messze onnan, ahol Monroe lakott, és sok Monroe-ra emlékeztető tárggyal rendezte be.