horoszkóp

Kamuhirdetésben keresi barátnője utódját Lindsay Lohan

2009.04.15. 16:20
A színésznő megragadta a remek alkalmat, hogy szakított Samantha Ronsonnal, és elkészített egy kellőképpen önirónikus, és persze nyilván kamu videós társkereső hirdetést. A másfél perces ál-filmből kiderül, maga sem tudja, hogy egyedülálló-e vagy sem, valamint hogy a bulvároldalak neki köszönhetik a létezésüket. Samantha Ronson potenciális utódjának egyébként nincsen könnyű dolga, hiszen bírnia kell az éjszakázást, és természetesen neki kell fuvaroznia Lohant, ha éppen kiüti magát.

Lindsay Lohan nemrég a vicces reklámfilmjeiről ismert topmodell Heidi Klum nyomdokaiba lépett, és az eHarmony névre keresztelt társkereső oldal bemutatkozó filmjeinek mintájára társkereső hirdetés-paródiát készített magának. A jó adag öniróniáról tanúskodó kisfilmet a Funny Or Die oldalán tette közzé, így mindenki megnézheti, milyen jellemzőit és tulajdonságait tartja fontosnak kiemelni a színésznő, aki úgy tűnik, nem fél attól, hogy gúnyt űzzön magából. A feladat abszolút testhezálló, hiszen Lohan múlt héten ismét ideiglenesen szakított barátnőjével, Samantha Ronsonnal, és előszeretettel használja az internetet arra, hogy magánéletének örömteli és kínos eseményeiről beszámoljon.

A nevem Lindsay Lohan

A másfél perces kisfilmben a 22 éves híresség életének szinte minden olyan történését kifigurázza, amit a bulvársajtó említésre méltónak tartott. Vegyük például az ittas vezetést, ami miatt rövid ideig börtönben ült, és próbaidőt is kapott (és amelynek szabályait sikeresen meg is szegte); hogy nem csak a férfiakhoz vonzódik, hanem nőkhöz is; vagy hogy előszeretettel mellőzi a fehérneműviselést, amikor kilép az utcára. Lohan már az első két mondatban kellő önkritikát gyakorol. „Hello, a nevem Lindsay Lohan, és szerelemre vágyom. Jelenleg egyedülálló vagyok…azt hiszem, és egy olyan embert keresek, akivel együtt élhetem le az életem, vagy legalábbis a próbaidőm hátralévő részét” – meséli vidáman Lohan, aki vagy valóban jó színész, vagy mégsem kapott idegösszeomlást amiatt, hogy ismét mosolyszünetet tart a barátnőjével.

Büszke a kuponjaira

A problémás híresség ezután finoman beszól a pletykalapoknak is, amik szerinte neki köszönhetik létezésüket ebben a gazdaságilag vészterhes időkben: „Színésznő, énekesnő és előadóművész vagyok, és én tartom életben a bulvároldalak kilencven százalékát” – írja le foglalkozását taglalva, ezt követően pedig kreatív személyiségként írja le magát, aki szeret éjszakázni, imád dolgozni, vásárolni, és Kalifornia állam törvényei szerint teljes joggal vedelni is. "Emellett komoly veszélyt jelentek a szállodákban dolgozó biztonsági őrökre” - vallja be szemérmesen Lohan, aki megragadja az alkalmat, és kikéri magának, hogy volt barátnője tartaná el. A színésznő saját értelmezése szerint nem áll a csőd szélén, hiszen van 400 dollárja a bankban, és rengeteg kuponja, amit a Marlboros cigarettadobozokból vagdosott ki. Ez utóbbiakra természetesen nagyon büszke a függőségeiről ismert híresség, aki karrierje részletezésénél nem említette meg, hogy a modellkedéssel is kacérkodik.

Samantha Ronson és Lindsay Lohan

Sofőrök előnyben

Lindsay Lohan a kamu társkereső hirdetésben azt is kifejti, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie választottjának, aki természetesen lehet férfi és nő is. „Egy olyan társat keresek, aki szeret szórakozni, és hajlandó vezetni, akit nem zavarnak a nyomkövető szerkezetek, valamint akinek a családtagjai nem szívesen folyamodnak távoltartási határozatért” – utalt Lohan finoman arra, hogy Samantha Ronson családja állítólag távoltartási végzéssel akarta lányuktól biztos távolságban tartani őt (amit Ronson egyébként cáfolt), a nyomkövetőn pedig nem a GPS-t, hanem a próbaideje alatt viselt elektromos helyzetjelzőjét érti. „Fontos, hogy szeresse a tengerparti sétákat, az autósüldözést” – folytatja a kis fricska után Lohan, ismét a saját viselt dolgait értve ezalatt: 2007-ben azért indult eljárás ellene, mert valódi autós rodeózást rendezett Hollywood utcáin egy volt asszisztensét szállító autó után. Lohan önjellemzéséből az is kiderül, hogy az ideális partnernek nincs ellenére, ha párja kiüti magát egy Cadillac Escalade ülésén.

Rázós bulik és összetört autók

És mit ajánl Lohan cserébe? Csupa izgalmat: "Jópár rázós bulit, összetört autót, és hogy az emberek soha nem vesztik el érdeklődésüket iránta, hiszen csak egy dolog tűnhet el: a bugyim". Az elérhetőségeknél természetesen kifejti, hogy nem csak az említett telefonszámon lehet elérni, hanem a US Weekly címlapján is megtalálható. Lohan a klip végén a gyengébbek kedvéért fel is tartja a magazinnak azt a számát, amiben az éppen aktuális szakításáról írnak.

A nevetés a legjobb módszer

A színésznő stílszerűen MySpace oldalán osztotta meg a gondolatait a videóról. Lohan szerint a nevetés a legjobb gyógyszer, ezért vállalta el ezt a feladatot. Az ál-hirdetés rendezője, Eric Appel elmondta, hogy a kisfilm munkálatával töltött idő nagyon vidám hangulatban telt. A US Magazine értesülései szerint a színésznő egy szerdai napon kereste meg Will Ferrell - a FunnyOrDie egyik alapító-tulajdonosának - menedzserét a videóval kapcsolatban, csütörtökön az ötleteken dolgoztak, pénteken megírták a forgatókönyvet, szombaton pedig két óra alatt felvették az anyagot. Appel szerint pár ötlet magától Lohantől származik, aki a felvétel során improvizált is. Hozzátette, Lohan végig profihoz méltón viselkedett, és sajnálja, hogy az emberek gyakran megfeledkeznek arról, hogy milyen jó is a szakmájában.