Lindsay Lohan melltartó nélkül sétált Beverly Hills utcáin

2008.08.21. 16:10
A színésznő szerdán ismét elfelejtett melltartót venni, így csupán a véletlennek köszönhető, hogy mélyen kivágott blúza végig elfedte a lényeget. Lohant aznap barátnője, Samantha Ronson is elkísérte. A DJ türelmesen várt az autóban, amíg a híresség egy luxusbutikban válogatott, majd egy fodrászszalonhoz is elfuvarozta őt. Bár Lohan sem kedveli a kényelmetlen fehérneműket, spontán mellvillantásban jelenleg Lily Allen vezet.

Lindsay Lohan szerdán délután nem sok mindent bízott a járókelők fantáziájára, ugyanis egy oldalt mélyen kivágott blúzban, melltartó nélkül rótta Beverly Hills utcáit – írja az Egostsatic. Úgy tűnik, Samantha Ronson már megbocsátotta neki, hogy nem ő az első nő az életében, valamint azt is, hogy kedvese néha férfiakkal is flörtöl. A Gossip Girls információi szerint ugyanis Lindsay Lohant Ronson is elkísérte. A színésznő először egy Yves Saint Laurent üzletbe tért be, miközben barátnője egy Porschéban ülve várta, hogy a celeb befejezze a vásárlást. Ezután egy közeli fodrászszalonba látogattak el.

Bugyit visel

Bár Lindsay Lohan módszeresen melltartó nélkül jelenik meg a nyilvánosság előtt, mellette szól, hogy az utóbbi időben a bugyiról soha nem feledkezik el. Ez az új szokás mentette meg attól, hogy az MTV díjkiosztóján egy testszínű alakformáló kombinén és egy fekete bugyin kívül mást ne fotózzanak le a vörös szőnyeg előtt várakozó paparazzók, amikor egy hirtelen jött szellő fellibbentette a színésznő ruháját. Bár a Cannes-i Filmfesztivál alatt is sikerült kissé kellemetlen helyzetbe kerülni egy autó hátsó ülésén, egy kissé áttetsző bugyi ezúttal is megakadályozta, hogy részletes betekintést nyerhessünk Lohan anatómiájába.

Lily Allen duplán villant

Ami a melltartó mellőzését illeti, egyelőre még senkinek nem sikerült túlszárnyalnia Lily Allen teljesítményét. Az egész Cannes-ban kezdődött, ahol a brit énekesnő többnyire szándékosan mutogatta csupasz keblét a tengerparton. Egy pár hétig nélkülöznünk kellett ezt a látványt, kárpótlásul augusztus elején egy nap alatt kétszer is villantott, mivel túl laza pólója alá elfelejtett melltartót venni, amit később meg is bánt egy kicsit. Miután többen azzal vádolták meg, hogy szándékosan fedte fel mellét, blogján is kifejtette, hogy egy kínos balesetről, és nem önreklámról volt szó.

Ruházati baleset

Lily Allen duplavillantásával egy időben a Chambers Angolszótárba is bekerült a „ruházati baleset” kifejezés, amit állítólag Justin Timberlake használt először, miután 2004-ben a Super Bowl bajnokságon lerántotta Janet Jackson melléről az énekesnő lakkruháját. William Bratton, Los Angeles rendőrfőnöke pedig nemrég kifejtette, nem lenne ennyi összetűzés a paparazzók és a sztárok között, ha a hírességek rendesen felöltöznének. „Britney például mostanában ismét visel ruhát. A lesifotósok el is mentek Los Angeles-ből, mert az énekesnő így már nem is olyan érdekes, mint amikor még állandóan bugyi nélkül rohangált" - nyilatkozta Bratton rendőrfőnök.