A szőke híresség állítólagos latin hódolója valóban létezik, és tényleg színészként és énekesként keresi a kenyerét. A 41 éves férfi úszóbajnokként kezdte, majd egyetemre járt és reklámokat szinkronizált. Ekkor fedezte fel az egyik televíziós csatorna produkciós asszisztense. Alejandro Martinez több teleregényben és sorozatban szerepelt, két lemeze is megjelent. Sőt, egyszer őt választották meg hazája, Kolumbia legszexisebb pasijának. Egyszer már volt nős, házassága négy évig tartott.

Három év egyedüllét és Danny Blue nevével fémjelezett közjáték után Hargitai Beára állítólag újra rátalált a szerelem egy kolumbiai zenész és színész, Alejandro Martinez személyében. Mivel pár nappal ezelőtt kiszivárgott a modell új valóságshowjának forgatókönyve, kevéssé tűnik igaznak, hogy valós ez a szerelem. Az viszont biztos, hogy Alejandro Martinez létező személy, és ténylegesen sorozatszínészként és énekesként ismerik a világban. Mivel foglalkozásán és Hargitai Beával forgatandó valóságshow-ján kívül semmit nem tudtunk meg az úriemberről, utánajártunk, hogy ki is Alejandro Martinez.

Egy igazi polihisztor

1966. december 22-én született Bogotá városában. Fiatalon úszóversenyeket nyert és a középfokú tanulmányai elvégzése után a helyi egyetem társadalomtudományi karán tanult. Televíziós karrierje meglehetősen rögösen indult, ugyanis eleinte csak reklámfilmeket szinkronizált - többek közt az ő hangja hallható a Royal zselatin hirdetéseiben. A szerencse egyik ismerősének az édesanyja személyében köszöntött rá, a hölgy ugyanis az RCN csatorna egyik produkciós asszisztense volt. Először az El cacique y la diosa című sorozatban tűnt fel egy kisebb szerepben, majd a La rosa de los vientos teleregényben már jobban is megcsillanthatta tehetségét. 2003-ban egy rövid időre ismét vissza kellett térnie a szinkronstúdióba, ugyanis ő kölcsönözte hangját a Need For Speed számítógépes játék egyik szereplőjének – olvasható Martinez IMDB-s adatlapján.

Zene és nők

A zene mindig nagyon fontos szerepet játszott Martinez életében – tudtuk meg ColArte oldal révén. A színész/énekes első albuma 1995-ben jelent meg Manuela címmel. Mivel összesen tízezer példányban fogyott el, aranylemez lett. Martinez második albuma a Collectiva 2006-ban került a boltokba, miután három évig dolgozott rajta. A folk, a rock és a funk elemeit is keverő lemeze munkálataiban sokat segített Kolumbia egyik legjobb gitárosa, Teto Ocampo. Magánéletéről annyit lehet tudni, hogy már volt nős. Martinez 1997-ben vette el Adriana Arboleda modellt és televíziós műsorvezetőt. A pár négy évvel később elvált. A modell jelenleg Mauricio Vélez fotóssal él együtt, Alejandro Martinez MySpapce-oldalán szingliként aposztrofálja magát. A ColArte szerint a sorozatsztár az egyik legkapósabb agglegény, aki folyton változó külsejével bűvöli el a hölgyeket. 1996-ban ő lett a legszexisebb férfi Kolumbiában – írja a sokat idézett oldal.

A modell és az operaénekes

Hasonlóan kalandos románcba keveredett Bódi Sylvi is, akit egy francia és német származású operaénekessel és modellel hozott össze a sors az év elején. Az egykori playmate és Bertram Klamp LeMercier kapcsolata egy Valentin-napra időzített csokoládéreklámmal zárult. A fiatalnak annyira nem mondható férfiről ez idő alatt sikerült kideríteni, hogy Németországban született, ahol egy rövid ideig közgazdaságtant tanult, majd ezután költözött Olaszországba, hogy megvalósítsa nagy álmát és modell legyen. Bár honlapján főként modellként és színészként definiálta magát, életrajzában megemlítette, hogy operaénekesnek tanult, bariton hangfekvésben énekel és több darabban is szerepelt már.