Renee Zellweger rárepült Paul McCartney-ra

2007.09.04. 10:29
A 65 éves McCartney és a 38 éves színésznő második randevúján van túl. Lehet, hogy annyi rosszul elsült kapcsolat után Zellweger végre kiköt az élő legenda oldalán.

Zellwegert és McCartney-t először egy Tom Petty koncerten fényképezték le, amint csókolóznak egymással - a Femalefist szerint csak bizalmas beszélgetést folytattak - augusztus 25-én.

Lehet valami a dologban, mert nemrég egy romantikus gyertyafényes vacsorát is elköltöttek együtt. A pár a New York-i American Hotel éttermét választotta a második randevú színhelyéül. A 38 éves Zellweger - aki ugyanannyi idős, mint McCartney idősebb lánya, May - érkezett az étterembe elsőként fél kilenc körül, és a kandalló mellett választott asztalt. A 65 éves McCartney pár perccel később érkezett, és forró öleléssel üdvözölték egymást. A pár két órát időzött az asztalnál, míg szépen nyugodtan elköltötték a vacsorájukat. Búcsúzáskor ismét megölelték egymást - számol be a Daily Mail.

Renee Zellweger

Az American Hotel New York egyik olyan részén található - Hamptons -, ami nagyon közkedvelt célpont nyaranta a sztárok körében, és mellesleg a volt Beatles tagnak és Zellwegernek is van ott egy lakása. Az étterem egyik visszatérő vendége szerint "ez egy igazán romantikus hely. Nagyon meghitten van megvilágítva az egész helyiség, leginkább csak gyertyákkal. Sir Paul és Renee egyébként különváltak a vacsora után, de nagyon úgy tűnt, hogy élvezték egymás társaságát." Egyik barátjuk szerint viszont a látszat csal, mert "semmi nem történt köztük. Paul csak beszélget Renée-vel."

Nagyon mozgalmas időszak ez McCartney számára, akiről korábban azt rebesgették, hogy az ex-szupermodell Christie Brinkley-vel van együtt. Két hete látták őket együtt egymásra borulva táncolni egy koncerten. Tovább bonyolítja a szívügyeket, hogy felesége - akivel már rég elhidegültek egymástól - állítólag most odaköltözött a New York-i lakásába, hogy hároméves kislányuk, Bea előtt fenntartsák a normális család látszatát.

Zellwegernek remélhetőleg most több szerencséje lesz újdonsült lovagjával, mint Kenny Chesney country énekessel. A Bridget Jonesként híressé vált színésznő és Chesney házassága mindössze négy hónapig tartott, egyesek szerint Chesney különös kényszerbetegsége miatt. A színésznő a White Stripes-os Jack White-tal is próbálkozott, de két év után vele is szakított.