Paul McCartney Elle Macphersonra hajt

2007.09.06. 17:12
Christie Brinkley, Natalia Imbruglia és Rosanna Arquette után most Elle Macphersont ölelgette a nyilvánosság előtt Paul McCartney, aki néha nehezen hiszi, hogy ő Paul McCartney. A zavaros románcok közt a zenész egyet cáfolt: hogy összejött volna Renée Zellwegerrel.

Paul McCartney most legszívesebben Elle Macphersont ölelgeti nagy nyilvánosság előtt. New York-i útja során több hírességet is sikerült begyűjtenie a zenésznek, többek közt Natalia Imbrugliával és Rosanna Arquette-tel mulatott, legutóbb pedig az ausztrál modellt szedte fel.

Szomorú, magányos férfi

Elle Macpherson magánéletéről azóta nem sok biztosat tud a bulvársajtó, amióta 2005-ben szakított két gyereke apjával, Arki Bussonnal, aki azóta Uma Thurmannel él. A modell láthatóan jól érezte magát Paul McCartney-val, aki a házasságának válsága óta előszeretettel hirdette magáról, hogy szomorú, magányos férfi. Ennek ellentmondanak azonban az elmúlt hónapok eseményei. A zenész egy szórakozóhelyen összeborulva táncolt Christie Brinkley-vel, miközben a lapok úgy tudták, volt felesége hazaköltözött, hogy hároméves kislányuk, Beatrice előtt próbálja fenntartani a normális család látszatát.

Nehezen hiszi, hogy ő Paul McCartney

Nem sokkal ezután Renée Zellweger társaságában tűnt fel McCartney, aki azt állította, hiába látszik bizalmasnak a kapcsolatuk, a színésznő és ő csak közös ismerősek révén beszélgetésbe elegyedtek. Zellweger házassága is tönkrement egyébként, összesen négy hónapig volt Kenny Chesney felesége.

Elle Macphersonról nem nyilatkozott Paul McCartney, inkább azt emlegette, lányának köszönhetően óriási Shrek-rajongó, vagy éppen sajátmagáról filozofált. „Néha nem is tudom elhinni, hogy én vagyok Paul McCartney, pedig igen, én vagyok. Úgy érzem, még mindig ugyanaz a liverpooli srác vagyok".