horoszkóp

Ivan komolyan gondolná Medveczky Ilonával

2008.11.26. 11:25
Kapcsolódók (1)
Ivan a revü koronázatlan királynőjét választotta romantikus sztorijának főszereplőjének. A trubadúrköltészet mestere Medveczky Ilonát ostromolja bókjaival, a művésznő viszont még nem gondolkozott komolyabb kapcsolaton, mert nem szereti sűrűn váltogatni a partnereit.

Még Szabó Leslie is tanulhatna a trubadúrköltészet nagy mesterétől, Ivantól, hogy nem kell ám expornóst választani ahhoz, hogy ismét foglalkozzon vele a bulvársajtó. Ivan még nyáron hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy egy fotó kedvéért odabújt Kiszel Tündéhez, később kezet csókolt egy bádogasszonynak, a Louvre-ban pedig még a Milói Vénusszal és Mona Lisával is pózolt. A csapongó dalnok végül Medveczky Ilona kertjében kötött ki, ahol együtt dugványozhatott a művésznővel, és tésztaszűrővel tisztították a medencét. A Bors információi szerint ez a jeles esemény volt a kibontakozó szerelem kezdete: Ivan nem érzi áthidalhatatlannak a köztük szakadékként tátongó korkülönbséget, és rajongása komoly érzelmekkel párosul.

„Számomra Medveczky Ilona a nőiesség megtestesítője, a nagy ő. Egyszerűen imádom, mint nőt és felnézek rá, mint művészre. Amikor utoljára táncolt a Szombat esti lázban, akkor sajnos külföldön voltam, a francia Riviérán epekedtem, és féltékeny voltam az egész országra, amiért az itthoniak élőben csodálhatták a művésznőt” – mondta az énekes. „Mióta személyesen találkoztunk, csak nőtt a csodálatom: Ilona elvarázsolt, öröm volt vele kertészkedni, testközelből érezhettem erotikus kisugárzását. Azóta sem sikerült kiverni a fejemből és nem is akarom. Tartom vele a kapcsolatot, de az elfoglaltságaink miatt ritkábban találkozhatunk, mint szeretném. A fiatal lányok megirigyelhetnék Ilona adottságait: kortalan díva, rengeteg tapasztalata van az élet minden területén”.

Az ékezetek nélküli Ivannak saját bevallása szerint már volt idősebb barátnője, igaz, nem a revüdíva korosztályából, de nem mondana neki nemet, ha komolyabbra fordulna a dolog. A lap megkérdezte a Medveczky Ilona véleményét is, aki tud Ivan vonzódásáról, és hízelgő számára az udvarlás. „Kedves, fiatal, szép, tehetséges fiú. Komolyabb kapcsolat még nem fordult meg a fejemben. Sok mindenről vagyok híres, de arról nem, hogy sűrűn váltogatnám a partnereimet” – szögezte le. Mellesleg le van döbbenve azon, hogy milyen erkölcstelen a mai fiatalság.