Öröklakás helyett egy egyéves bérleti jogot tudhat magáénak Király Viktor. Az idei Megasztár győztese januárban már be is költözhet a Prestige Towers toronyházának egyik luxuslakásába, ahol 12 hónapja van arra, hogy rájöjjön: ilyen kérót soha nem fog összeénekelni magának. Utána akár vissza is mehet oda, ahonnan jött.

A hónapokig tartó küzdelem után egy 75 négyzetméteres, 2,5 szobás, 62 millió forintot kóstáló luxuslakás boldog albérlője lehet Király Viktor - ez a jussa az idei győztesnek . Az előző három széria nyerteseivel szemben a 2008-as Megasztár hangja esetében szó sincsen arról, hogy akár élete végéig élvezheti a kiérdemelt lakás kényelmét, a Prestige Towers felajánlása értelmében ugyanis csak egy évig lakhat új otthonában.

Ha jól belegondolunk, mindössze ennyi plusz jár az idei győztesnek a második helyezettel szemben. Minden bizonnyal az összes élmezőnyben szereplőt megdobja valamelyik lemezkiadó egy ellenállhatatlan ajánlattal, és a Kapcsolat koncerten való szereplés sem az a fajta nagy durranás, amiről az Amerikában kamaszodó Király álmodozhatott hónaljstifttel a kezében a tükör előtt ugrálva.

Talán még az autót lehetne azon extrák közé sorolni, ami bizonyítaná, hogy legalább tárgyi nyereményben többet zsebelt be a nyertes, de ez sem igaz, hiszen Friderikusz Sándor Fekete Dávid részére ugyanolyan típusú járgányt ajánlott fel a saját gázsijából.

Milyen lakása nem lesz soha Király Viktornak?

Marad hát az egyéves albérlet a Duna partján, 24 órás portaszolgálattal, medencével, online bevásárló rendszerrel, klímaberendezéssel, takarító és ruhatisztító szolgálattal, yacht kikötővel. A TV2 biztosan úgy gondolta, minden versenyző álmai netovábbja lenne, hogy az egy hónapig tartó lázas dobozolás és költözködés után cirka 10 hónap alatt megtapasztalja, hogy ezzel a középszerű hanggal milyen luxus körülmények között nem fog élni soha, hogy utána újabb hetekig tartó dobozolás után visszaküldjék oda, ahonnan jött.

A lakásra irányuló kérdésünkre viszont többszöri próbálkozásunk ellenére sem kaptunk választ Magyar Ritától, a csatorna szóvivőjétől.