horoszkóp

Medveczky Ilona megmutatta melleit

bry
2009.01.09. 16:05
A táncosnő fiatalon sem volt szégyellős, hiszen apró, ám annál jelentéktelenebb szerepeiben zokszó nélkül ledobta magáról ruháit. Medveczky Ilona bugyiban tűnt fel Kabos László oldalán, és melleivel aratott babért az Egy magyar nábob alkotásban.

Néhány hete még azt hittük, hogy a végső csapást Böhm György mérte az RTL Klubtól botrányosan távozó, majd a TV2-höz dezertáló Medveczky Ilonára, azonban a televíziós csatorna búcsúzásképpen még előásott néhány felvételt a díváról, amelyeken igencsak lenge öltözékben mutatkozik.

Medveczkyt eddig leginkább táncos múltjáról ismerték, azt azonban kevesen tudják, hogy fiatal korában – azaz a hatvanas években - egy-két filmben is feltűnt mellékszereplőként. Láthattuk például Kabos László oldalán a Veréb is madár című filmben, de felbukkant az Egy magyar nábob című alkotásban is, melyekből kiderült, fiatalon még kevésbé volt szégyellős.

Szerepei természetesen nem igényeltek komolyabb színészi kvalitásokat, hiszen a történetek cselekménye általában csak annyit kívánt meg az akkor még huszonöt éves táncosnőtől, amennyit biztosan teljesíteni tudott, vagyis azt, hogy ledobja ruháit, vagy éppen másszon rá aktuális színészpartnerére.

Ezek után természetesen nem csoda, hogy a Barátok közt producere, Kalamár Tamás nem lelkesedett az ötletért, hogy a korábbi szerepeivel példálózó művésznő felbukkanjon a sorozatban.