A Paul McCartney válófélben lévő felesége részvételével készült táncos tévéshow óriási sikerrel nyitott Amerikában. Bár a pletykák szerint szóba sem állnak egymással, a volt gombafej virágot küldött volt modell feleségének.

22 millióan nézték a héten az USA-ban a Dancing with the Stars (Tánc a sztárokkal) első adását. Ez részben tán Heather Millsnek is köszönhető volt, hiszen McCartneyné egyik lábát évekkel ezelőtt térd alatt amputálni kellett, és így vett részt a műsorban. Bár Angliában a közhangulat inkább ellene van, mert azt gondolják róla, hogy kihasználta nemzeti idoljukat, Paul McCartneyt, az amerikaiaknak ez láthatóan nem szegte kedvét.

Mióta válásuktól hangos a sajtó, Millsnek nincs nyugta a paparazzóktól, Beatles rajongóktól, sőt, még fogyatékos társai is leszólták, hogy láb nélkül akar táncolni.

A műsor rendezői sejthették, hogy ő lesz a legnagyobb attrakció, ezért az utolsó előttiként léptették fel. Heather így tövig rághatta a körmét a többiek tánca alatt, de végül az ő foxtrottja is elég sikeres lett, 30-ból 18 pontot kapott. Megjegyezte viszont a zsüri, hogy felsőteste kicsit merev ehhez a tánchoz.

A nézőknek a következő adástól lesz lehetőségük beleszólni az események folyásába, ugyanis adásonként kiszavazhatnak majd egy versenyzőt. Mills, saját bevallása szerint, ha nem őt tanácsolják el a nézők elsőként, már boldog lesz.

Márpedig, ha van egy kis szívük, jó sokáig benntartják, hisz az itt keresett pénzt jótékonyságra akarja fordítani, sőt, az egészet eleve csak azért vállalta, hogy másoknak is megmutassa, együtt lehet élni fogyatékukkal.

Próbálkozása a zsürit is meghatotta: „Több vér van a pucádban mint Rambónak”, mondta egyikük, egy másik pedig inspirálónak nevezte, mire Heather csak annyit mondott: „Örültem, hogy nem estem el.” Pontszáma egyébként a középmezőnyre volt elegendő.

Közben folytatódik válópere McCartneyval, aki a műsor felvétele után virágot küldött neki. "Nagyon meghatott. Még mindig szeretem őt" - mondta el a Sky News-nak.

„Barátok vagyunk, csak az ügyvédeit utálom, mondta el a Larry King Show-ban. Mocskos egy nő, aki a válását intézi” tette hozzá, szokatlanul erős stílusban.