Tíz dollárért bárki letöltheti Mini Me házi pornóját

2008.09.09. 20:49
Felkerült az internetre Verne Troyer és Ranae Shrider házi szexvideójának teljes változata, amit 9 dollár és 95 cent fejében lehet letölteni. Egyelőre nem tudni, hogy ehhez köze van-e annak az illetőnek, akinek a színész volt barátnője ötezer dollárért eladta az eredeti felvétel másolatát.

A SexWithMiniMe.com oldalról bárki letöltheti a Mini Me-t alakító Verne Troyer és volt barátnője, Ranae Shrider hírhedt pornóvideóját, amennyiben hajlandó 9 dollárt és 95 centet (közel 1700 forintot) áldozni - írja az AVN Online. Miután a felhasználó sikeresen belép az Austin Powers filmek stílusát idéző oldalra, az ominózus felvételből kidigitalizált képek fogadják, valamint pár fotó a színész barátnőjéről. Az AVN Online-nak sem Troyert, sem Shrider nem sikerült utolérnie.

A felvételről először júniusban szerzett tudomást a nyilvánosság, amikor is a TMZ oldal volt olyan kedves, és leközölt egy 25 másodperces részletet. A videót állítólag sem a színész, sem volt kedvese nem akarta eladni, ám valaki ellopta házukból, és végül Kevin Blatt kezébe került, aki annak idején Paris Hilton One Night In Paris című szexvideóját is terjesztette. Verne Troyer beperelte a TMZ-t, a SugarDVD nevű videoforgalmazót, valamint Blattot is. A színész gondolta, 20 millió dollár (kb. 3 milliiárd forint) ellenében megbocsátja, hogy (szerinte) megsértették a magánéletéhez való jogát, ráadásul a szerzőjogi törvények ellen is vétettek. Blatt és a SugarDVD végül megígérte, hogy a színész engedélye nélkül nem forgalmazza a videót.

Ranae Shrider ezután keresztülhúzta volt párja számításait, ugyanis engedélyezte, hogy a TMZ az 50 perces házipornóból korábban nyilvánosságra hozott képeket felhasználhassa. Troyer később azt állította, szerinte volt barátnőjének is van némi köze ahhoz, hogy a felvétel kiszivárgott, hiszen röviddel azután történt mindez, hogy szakítottak. Shrider és menedzsre, Holly Bannon augusztusban azt állította, hogy már nincs a birtokukban a felvétel másolata. A nő állítólag ötezer dollárért eladta azt egy ismeretlen embernek, akivel volt kedvesével közös házuk előtt találkozott. Egyelőre nem tudni, hogy ennek az illetőnek köze van SexWithMiniMe.com oldalhoz. "Csak annyit mondhatok, hogy óriási bajban vannak azok a személyek, akik engedély nélkül tették közé a felvételt" - nyilatkozta Kevin Blatt az AVN Online-nak.

Az óriási kavarodás közben természetesen mindkét fél előadta a saját verzióját a kapcsolatról, valamint a videó történetéről. Ranae Shrider a News of the Worldnek elmondta, hogy a színésszel a Playboy egyik Beverly Hills-i partiján ismerkedett össze, és a videó egy hónappal az első aktusuk után, egy romantikus Beverly Hills-i húsvéti nyaralásukon készült a L'Ermitage luxusszállóban. A hölgy természetesen egyéb pikáns részleteket is megosztott a News of the World olvasóival. Ebben egyebek mellett azt is elmondta, hogy bár Troyer termete kicsi, a férfiasságára nem lehet panasz. Például képes húsz perc alatt háromszor is újratölteni.

Troyer elismerte, hogy az interjúban vannak valós állítások is, de azt tagadta, hogy a videó az ő ötlete lett volna. A 81 centis színész eközben arról panaszkodott, hogy volt nője nem hajlandó kiköltözni a házából, majd úgy döntött, hogy bepereli őt testi sértés miatt. Ranae Shrider természetesen tagadta a vádakat.