Monique Covet nyilvánosan elégített ki egy nőt

2008.03.14. 19:52
Monique Covet nyilvánosan elégített ki egy nőt: a bugyijában turkált, csókolgatta, és a mellét simogatta. A pornós elmondta a Velvetnek, hogy nem ez volt az első eset, és nem is az utolsó, mert így legalább tovább játszadozhat kénye kedvére, de új szerelmét sem csalja meg. Istvánnal három hónapja alkotnak egy párt, és ez idáig még nem szeretkeztek. Monique viszont már készül a nagy alkalomra: spanyol leckéket vesz és barátnőivel gyakorol.

Igazi pornódívaként mulatott

"Múlt héten csütörtökön, a Royal Club VIP részlegén mulatott néhány szakmabelivel és azok partnereivel Monique Covet. Sok pezsgő fogyasztás után Monique magán-sztriptíztáncot lejtett az asztaluknál, társaságuk egyik hölgytagjának bugyijában turkálva, csókolgatva és mellét tapogatva. Hajnali 2 és 3 között igazi pornódívaként mást is megengedett, de a részleteket inkább mindenki piszkos fantáziájára bíznám" - jelentette feljelentőnk, Elemem.

Legutolsó értesülésünk Monique-ról az volt, hogy otthonában, egy bérház harmadik emeleti lakásában pihen , mert idén is sikerült összetörnie magát. Covet a jelek szerint felkelt a betegágyból, és ismét aktív. A Velvet utánajárt olvasónk jelentésének, hogy mi igaz a bugyiban turkálós hírből.

Nem volt egyéb, mint egy izgalmas erotikus játék

"Nem szakmabeliekkel mulattam, régi barátokkal, üzletemberekkel és azok kísérőivel mentem szórakozni" - mondta Monique a Velvetnek. Teljesen mindegy, hogy kivel szórakozik az egykori pornós, leginkább arra voltunk kíváncsiak, hogy kinek a bugyijában matatott, és legfőképp: mit művelt hajnali kettő és három között.

"Az említett lány egy barátom barátnője, aki egyébként festőművész. Amit a feljelentő látott, nem volt egyéb, mint egy izgalmas erotikus játék. Nem vagyok leszbikus, csupán nagy tisztelője a szép nőknek, a gyönyörű női testnek. Szeretek nőkkel játszadozni, szexuálisan kielégíteni őket" - mondta Monique, aki már nem először kényeztette a festőlányt és más lányokat.

Monique tavaly szeptemberben ismerkedett meg egy Mary nevű lánnyal, akivel össze is költözött. Leszbikus viszonyáról már akkor nyiltan mesélt a Velvetnek . - "Arra viszont nem emlékszem, hogy mi történt hajnali kettő környékén - mondta Covet a feljelentésben szereplő buliról -, de két dolog teljesen biztos: nem szeretkeztem senkivel nyilvánosan, és a pikáns játékaim eszközei csak nők voltak, én ugyanis kapcsolatban élek, és nem csalom meg Istvánt."

Nézze meg képeinketÍ!

Három hónapja nem szexel a pasijával

Monique az interneten keresztül ismerte meg Istvánt. A szerelmes férfi két internetes társkereső oldalon is írogatott álnéven Monique-nak, aki akkor még egy levelére sem válaszolt. Aztán egy svéd üzletembertől menekülve, az egykori pornós István karjaiban kötött ki. Szó szerint. "Istvánt január eleje óta ismerem, és azóta még egyszer sem feküdtünk le egymással. A karjaiban alszom el minden este, de nem szeretkezünk. Egyrészt a lábtörésem miatt, másrészt engem már nem nagyon érdekel a szex. Rengeteg férfi volt az életemben, ma már csak egyre vágyom, és vele is inkább a minőségre, mintsem a mennyiségre törekszem."

Nyelvérzékét fejleszti és készül az első éjszakára

Monique ha akarna sem tudna összebújni szerelmével, mert István Mexikóba utazott, és több hónapig ott is marad üzleti ügyben. A felnőtt filmek sztárja jelenleg Berlinben tartózkodik majd Svédországba szólítja a munkája, de elhatározta, hogy áprilisban szerelme után utazik, és egy egész hónapot együtt töltenek Mexikóban. Addig is spanyol leckéket vesz, és barátnőivel gyakorol az első Istvánnal együtt töltött éjszakára.