Kate Moss-Pete Doherty szexvideók a láthatáron!

2007.07.23. 16:40
A modellnek mostanában álmatlan éjszakái vannak, mert a frissen kidobott pasijával készült nyolckazettás szex-homevideójukból kettőnek lába kélt. Aki Dohertyt ismeri nem tartja alaptalannak a szupermodell aggodalmát: egy adag crackért az énekes szerintük vígan eladná a kazettát. Esetleg kettőért.

Kate Mossnak nehéz napjai vannak mostanában: szörnyen aggódik, hogy róla és expasijáról készült szexvideók kerülnek nyilvánosságra. Ismerősei szerint aludni sem tud, mióta felfedezte, hogy két kazetta hiányzik a Pete Dohertyvel készített sorozatból. Lehet, hogy Doherty eladta pár adag crackért? – teszi fel a költői kérdést a Popcrunch.

A drogért mindenre képes

Moss a nyolc kazettából csak hatot talált a helyén, amelyeket rögtön meg is semmisített, miután szakított Dohertyvel, mert az megcsalta őt egy dél-afrikai modellel. „Meg akarta semmisíteni az összeset, nehogy Doherty megalázza őt azzal, hogy eladja, vagy felteszi az internetre.” – árulta el Mossék egyik ismerőse. „Amíg együtt voltak, addig nem volt gond az egésszel, de most Pete azt csinál a kazettákkal, amit akar. És mindnyájan tudjuk, hogy mire képes Pete, ha például be akarja lőni magát.”

Mossék már feltettek az internetre egy videót , amin a szupermodell egy szál semmit nem takaró ruhában és bugyiban, teljesen benyomva dalolgat kedvesével. „El lehet képzelni, ha ezt ők tették fel, mi lehet azokon a kazettákon, amit titokban akartak tartani.” – mutat rá a probléma lényegére a jóbarát.

Doherty egy igazi meztelencsiga

Moss már túl van a szakításon , annyira, hogy már csak meztelencsigaként emlegeti volt szerelmét. Barátai előtt mindig azt hangoztatja, hogy Doherty egy undorító teremtmény. „Pete gusztustalan. Úgy néz ki, és úgy is viselkedik, mint egy meztelencsiga, és amerre megy, látod a nyomát, csak zűrzavart hagy maga után” – jellemezte Moss nemrég még imádott drogos vőlegényét az egyik ismerősének a News Of The World szerint. „Azt mondja, hogy sokkal jobban érzi magát nélküle” – árulta el a 33 éves modell egyik barátja a Now magazinnak, majd hozzátette: „Kate rengeteg esélyt adott már Pete-nek. De mindenki úgy gondolja, hogy most végleg lezárult a kapcsolatuk.”