horoszkóp

Kate Moss visszafogadta Dohertyt

2005.08.10. 13:00
A szupermodell és kedvenc dzsankija január óta élnek se veled-se nélküled kapcsolatban. A kapcsolatottartás nehézségeinek oka, hogy Doherty drogfüggése kapcsán sorozatos balhékba keveredik, ezek miatt pedig vagy Moss szakít vele, vagy lecsukják.

Kate Mossról és legújabb pasijáról, a Libertinesből drogfüggése és sorozatos balhéi miatt kirakott Pete Dohertyről nem mondható, hogy év eleji megismerkedésük óta elválaszthatatlanok lennének: azóta összességében talán kevesebb időt töltöttek együtt, mint külön. Ennek oka az, hogy a heroin- és kokainfüggű zenész vagy elvonókúrán van, vagy lecsukják, mert összevert valakit, amikor épp aktuális elvonókúráját felrúgva drog után kajtatott, vagy szakítanak egymással, mert ennyi balhé még a szupermodellnek is sok.

Felgyorsult világ

Kate Moss

Így történt ez legutóbb is, amikor a zenész ismét verekedésbe keveredett, pedig most már az annak idején maga is kokainhegyeket felszippantó - ám azóta sikeresen leszokott - Elton John is a dzsanki jó útra térítésén ügyködött. Elton jóbarátja Mossnak, és nyilván nem tudta nézni, ahogy barátnője hasztalanul próbálkozik a pasas megzabolázásával, ráadásul mindeközben - a modell egész baráti körével együtt - attól is féltette Mosst, hogy Doherty visszarántja a drogos életmódba. Mi itt a Velvetnél már kevéssé tudjuk követni, hogy a balhés csávót mikor épp miért és mennyi időre csukták le, de a brit bulvárlapokból azt tudtuk összerakni, hogy Doherty két hete egy verekedés kapcsán megint a börtönben kötött ki, mire Moss besokallt és ismét kirúgta. A zenészt ezután kiengedték, gyorsan megvert egy újságírócsajt, emiatt kicsit megint lecsukták, de barátnője most ismét megbocsátott neki és visszafogadta.

Moss még reménykedik

A The Sun információi szerint a párt most egy londoni görög étteremben kapták rajta, amint egy hosszas ebéd keretében ölelgették és csókolgatták egymást. Szemtanúk szerint "olyannak tűntek, mintha most akarnák bepótolni az elmúlt heteket, nagyon meghitten és érzelmesen viselkedtek". A pár egy barátja az újságnak úgy fogalmazott, hogy Moss és Doherty "rendezték nézetkülönbségeiket", majd hozzátette: "Nehéz pár hét volt ez Pete-nek: szakítottak Kate-tel, kirúgta a menedzserét és a zenekarát is, ráadásul letartóztatták, amiért megverte azt az újságírót. De Kate még mindig abban reménykedik, hogy úrrá tud lenni Pete problémáin..." Ez azért nem lesz egyszerű: a zenész legutóbbi rehabján olyan beültetett kapszulákat kapott, amik meggátolják, hogy heroint szedjen. Doherty azonban egy percig sem titkolja, hogy az implantátumok mellett továbbra is kiválóan lehet például cracket és kokaint szívni.

Doherty legutóbbi zenekara, a Babyshambles szintén nem zenei teljesítményével került az érdeklődés középpontjába, hanem azzal, hogy a Live8 koncerten beszóltak Liam Gallaghernek, sorban lemondták fellépéseiket és kirúgták a menedzserüket.