horoszkóp

Metzker Vikit leugatta a menedzsere

2007.10.05. 19:03
Az év playmate-je egy étteremben veszett össze a pályafutását egyengető DJ Juniorral. A kiabálós vita Junior szerint az elmúlt időszak túl sok feszültsége miatt lehetett, a legnagyobb baj, hogy egyelőre rányomja a bélyegét Viki dj-felkészülésére.

Először egy mindig éber feljelentőnk jelzett, hogy szombaton a playmate és dj menedzsere egy étteremben összevesztek egymással, illetve először csak DJ Junior a pincérrel.

"Nem elég, hogy napok óta arról írnak az újságok, hogy Metzker Viki valamikor rosszkislány volt, most még a barátaival is konfliktusa támadt. Szombaton este vacsizás közben a szemem láttára összeugrott a menedzserével. DJ Juniorral egy étterem meghitt sarkában üldögéltek, amikor a párommal vitára lettünk figyelmesek. A leányzó elég fáradtnak tűnt, de azért kieresztette a hangját. Junioron is látszott, hogy lenne kin kitöltenie az elmúlt napok feszkóját. Ő a kajamaradékot méregető főúrra zúdította lelki bánatát. Viki a néhány perces vita során tompítani próbálta a szitut, mosolygott, csitítgatott - ahogy azt egy playmate cicustól elvárnánk, de kevés sikerrel. Ütésváltásról viszont nem tudok beszámolni" - jelentette Boriborn.

DJ Junior megkeresésünkre elmondta, hogy tényleg elpattant a húr a hétvégi vacsora során. Az egész abból indult ki, hogy a pincér a fizetéskor furcsán viselkedett, aminek az volt a lényege, hogy Junioréknak kevesebbet kell fizetniük, mint a tényleges fogyasztásuk.

Titokban készült videó a vitáról

A számla csökkentésének részleteit DJ Junior sem értette pontosan. A lemezlovas önérzetét az bántotta, hogy nem engedték neki, hogy a klasszikus férfiszerepnek megfelelően viselkedjen. Az volt a probléma, hogy nem tudja kifizetni a lánynak a vacsorát, hiába szeretné.

Vikivel akkor kapott össze, amikor a lány megpróbálta csitítani a kedélyeket, így beleavatkozva a két férfi beszélgetésébe. DJ Juniort kifejezetten zavarta, hogy Viki miért avatkozik bele valamibe, ami nem az ő dolga.

Junior elmondta még, hogy kicsit bosszús, és most kicsit feszültebb a viszony köztük, ami nem jó, mert Viki dj karrierjének első állomása vészesen közeledik.

Egy karrier kezdete

Juniortól megtudtuk, hogy Viki amellett, hogy nagyon jól táncol latin táncokat, énekelni is szépen tud. A dj pályafutás szempontjából fontos ütemérzék tesztnél, amit Junior még februárban ejtett meg a playmate-tel, komoly szerepe lehetett Viki már említett képességeinek.

A neves magyar dj március óta foglalkozik a playmate-tel, akinek november közepéig kell megtanítania a dj mesterség csínját-bínját, mert Viki ekkor egy exkluzív parti keretében tartja első estjét.

Junior hetente többször gyakorol a playmate-tel. Ilyenkor a különféle szakmai fogások elsajátításán dolgoznak.

A playmate house és elektronikus zenét fog játszani, ezért azoknak, akik arra számítottak, hogy lesz egy szkreccselő playmate-ünk, csalódniuk kell. Ezekre a műfajokra nem jellemző az ilyesfajta játék. DJ Junior azt is elárulta, hogy Viki magától is ilyen zenét hallgat, és ilyen bulikba jár, ezért tulajdonképpen azt csinálja majd, amit szeret.

Az első fellépésről annyit megtudtunk, hogy úgynevezett back 2 back produkció lesz, vagyis olyan, amikor két lemezlovas számonként válaszolgat egymásnak. Jelen esetben természetesen DJ Junior és Metzker Viki. A távlati tervek között szerepel majd a jövő évtől egy hazai turné.