horoszkóp

Bikiniben napoztatta leendő gyermekét a terhes Nicole Richie

2007.09.24. 18:40
A partiarc most döbbent rá, hogy talán nem volt megfelelő életpálya az eddig folytatott ahhoz, hogy felelősségteljes szülő legyen belőle. Ennek ellenére a Hawaii-on töltött hétvégén gömbölyödő hasát büszkén mutatva töltött néhány romantikus órát a parton.

Nicole Richie körül általában jó nagy a felhajtás, amivel jó sok hírnevet és pénzt is szerzett az elmúlt években. Az ismertségéből megélő hollywoodi híresség még terhesen is a fene nagy népszerűség levét itta, amikor alig másfél órára börtönbe vonult korábbi felelőtlenségei miatt.

A sokáig anorexiával vádolt hírességről legújabban az terjed, hogy amióta terhes, valamennyire benőtt a feje lágya. A Femalefirstnek nyilatkozó forrás szerint Richie elkezdett aggódni, hogy a heroinnal kezdett tinédzserkor talán mégsem volt megfelelő kezdet az anyaszerephez:

„Jelenleg az a legnagyobb problémája, hogy megbírkózik-e majd a feladattal. Nicole életének nagy részét, fiatal tinédzserkora óta partizással, nagy gázsik lekaszálásával töltötte. És azzal, hogy híres legyen. Most életének legfontosabb személye felé kell nyitnia. A gyereke felé.”.

Joel McFadden, Richie vőlegénye alig várja az első gyereket: „Várunk azzal, hogy megtudjuk, fiú-e vagy lány. Jelenleg nemtelen, ami rosszul hangzik, ezért babának hívjuk, amikor beszélünk hozzá, azt mondjuk: te. Izgatott vagyok. Ez a legjobb dolog, ami valaha történt velünk. Király. A baba már elkezdett rúgni, én meg már vettem is egy sport babakocsit és egy járókát a gyerekszobába.”

Nicole Richie, miután felvállalta, nem rejti véka alá terhességét. Vőlegényével Hawaii-on töltötte a hétvégét, ahol gömbölyödő hasát büszkén mutatva piros bikiniben töltött néhány romantikus órát a parton.