Nicole Richie 82 percet töltött a sitten

2007.08.24. 10:34
Paris Hilton csontsovány kebelbarátnője, Nicole Richie bevonult a börtönbe, hogy letöltse a rá kiszabott 4 napot a sitten. A szigorú büntetést azért kapta, mert az autópályán a forgalommal szemben száguldozott. Persze nem azért, mert annyira nem tud vezetni, hanem már egy kicsit be volt tépve.

Barátnőjét, Paris Hiltont követve - aki 23 napot hűsölt ittas vezetésért nemrégiben - Nicole Richie is bevonult a Lynwood börtön szigorú falai mögé tegnap, hogy megkezdje eredetileg négynaposra kiszabott börtönbüntetésének letöltését. Egy napot ugyan már régebben elengedtek a büntetéséből, mert beszámítják azt a 6 órát, amit azután töltött a cellában, hogy júliusban elkapták, de még a fennmaradó hármat se kellett benn töltenie.

Villámbüntetés

Az egyszerre anorexiás és veszélyeztetett terhes partikirálynő végül mindössze csak 82 percet töltött a sitten. Ebből az időből is csak 35 percet kellett kibírnia a cella magányában, mivel a börtön hivatalos weboldala azt írja, hogy helyi idő szerint 15.15-kor vitték be a börtön kapuján, és 16.37-kor már ki is engedték - írja a TMZ. A rövid villámlátogatást a rendőrfőkapitány hivatalos közleménye szerint az indokolja, hogy Richie rendkívül együttműködőnek bizonyult, és példás magatartást tanúsított - bebörtönzésének mind a 82 percében. Richie a jelek szerint még Lindsay Lohannél is jobban jött ki az ügyből: a színésznővel ellentétben neki legalább a tíznapi közmunkát és a háromévi felfüggesztettet nem kellett bevállalnia a maga egynapos rapidbűnhődése mellé.

Mami kedvencei

Richie-ből biztos kiváló anyuka válik majd, ha már a kutyuskáival is ilyen szépen bánik. Példamutató állattartóként már előre gondoskodott az ártatlan ebekről és beadta őket egy kutyapanzióba, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt, míg a gazdi sitten van. Foxxy Cleopatra és Honey Child a Kaliforniai Állatklinika erre kialakított részlegén leltek menedéket a nehéz másfél órában. A szőkeség nem bízta idegen kezekre a kedvenceit, Joel Madden, Richie gyerekének büszke apukája vigyázott az ebekre. Szerencse, hogy másfél óra múlva már ott is volt értük, mert Madden biztos nehezen viselt volna négy napot az Állatklinikán.