A volt megasztár Székesfehérváron szeretne lakást vásárolni, de túlságosan igényes a haknikhoz, ezért nincs pénze. Legutóbb Hajdú Péternek szólt be, hogy adjon már neki kölcsön négy milliót.

Oláh Ibolya nem vállal el akármilyen fellépést. A Borsnak azt nyilatkozta, hogy plázákban nem akar énekelni, viszont kezd elege lenni a színészszállóból, ahol él. Állítólag kinézett magának egy tizenöt millió forintos lakást Székesfehérváron, de egyelőre nincs elég pénze, hogy hitelt vegyen fel rá.

Az Est iFrizbi forgatásán ezért viccesen odaszólt Hajdú Péternek, hogy „nincs négy milliód kölcsön? Esküszöm, nincs hol laknom, vándoréletet élek! 15 millióért van egy lakás, ami nagyon tetszik. Négy milla igazán nem sok!”

Az énekesnő anyagi problémáiról sokat lehetett az elmúlt évben is olvasni, panaszkodott például arról, hogy nem nyüzsögnek már körülötte a szponzorok. De ennek talán az is az oka lehet, hogy Oláh Ibolya nem tűri olyan jól az őt igazgató menedzsereket: egy évvel ezelőtt sorozatban két menedzsert rúgott ki.

Mindennek ellenére nevelőanyja, Illésné Áncsán Aranka, azaz Anyácska szerint Ibolya jól van. A Borsnak azt is elmondta, hogy az énekesnő új színházi felkérést kapott, és németül tanul, mert az Aidával külföldön is fel fognak lépni. Jövőre pedig a mozivásznon is láthatjuk Oláh Ibolyát Tímár Péter Casting című filmjében, amelyben önmagát fogja alakítani Kern András szerelmeként.