horoszkóp

Fekete Pákó nem békül

2007.12.21. 10:02
A Mokka szerkesztői megpróbálták kibékíteni a színes bőrű előadóművészt és Gerencsér Tamás filmrendezőt. A karácsony jegyében, de sikertelenül. Kamubunyó most nem volt, Donatellácska vidáman sikítozott, Kiszel Tünde naptárának pedig eszmei értéke van.

Szürreális összhatású karácsonyi adást hoztak össze a Mokka szerkesztői: a stúdióban felvonult a Kiszel-klán, Donatellácska elénekelte a Hull a pelyhest, Tünde átnyújtotta új naptárának egy-egy példányát a műsorvezetőknek, Tünde nővére pedig a bulvársajtóról osztotta meg velünk gondolatait.

"Monybó o szangya..."

A fenti, első látásra értelmezhetetlen idézet fekete Fekete Pákó előadóművész dalának refrénje (magyarul persze Mennyből az angyal, de a dallam alapján ki lehetett találni), akit szintén vendégül láttak Árpa Attiláék; Pákó a műsorvezetők kérésére vágott bele a kétes sikerrel kecsegtető produkcióba.

A következő meglepetés Gerencsér Tamás filmrendező volt, akivel nemrég Pákó emlékezetes kamubunyóba keveredett élő adásban. A meghökkent Pákó kijelentette, ha tudja, hogy a rendező is jön, ő maga el sem jött volna a műsorba. Papp Gergely és Árpa Attila a karácsony szent nevében próbálta békülésre bírni a feleket, de Pákó szerint amíg "nincs gázsi, nincs békülés". A kategórikus kijelentést Donatellácska vidám sikoltozása tette még drámaibbá.

Ekkor vágott közbe Kiszel Tünde, aki szerint megbeszélték, hogy gázsi nélkül vállaják a szereplést a filmben, a következő produkció (mely Gerencsér szerint tavaszra várható) már fizetős lesz. Pákó makacsul ragaszkodott eredeti álláspontjához, miszerint ha nincs pénz, nincs békülés sem; ő inkább arra lenne kiváncsi, hogy "kinek a zsebébe megy a pénz?".

Ágica is hozott magával még egy embert

Ezen a ponton Árpa Attila - a karácsony jegyében - ismét békülésre szólította fel a feleket, sikertelenül. Ekkor bukkant fel a stúdióban Ágica, Pákó várandós barátnője, aki szintén hozott magával még valakit, mégpedig az unokatestvérét, aki nagyon sokat jelent neki. Ágica - akin egyértelműen mutatkoznak a terhességgel járó súlygyarapodás jelei - boldogan újságolta, hogy a gyermek február végére-március elejére várható, már minden készen áll a fogadására.

A teljes zűrzavartól az adás lekeverése mentette meg a műsorvezetőket, akik még a hangzavarban (Donatellácska sikolyai közepette) Kiszel Tünde bekabálásából megtudhatták, hogy a naptárt nagyon viszik, mert annak eszmei értéke van.