horoszkóp

Fekete Pákó jóseggű ázsiai társat keres

2008.02.14. 19:41
Fekete Pákó blogjában keresi azt az ázsiai férfit, aki képes mókás mulatós dalokat énekelni, ráadásul szintén didikirály. Szerinte ugyanis a magyarnak az kell, hogy nevetni tudjon. De ki az a Nyááányos báácsiny?

"Keresem azt az Ázsia, Kínai, Mongol vagy Japán férfit, aki hozzám hasonlóan joképű és töri a magyart mint ("sok öccá kevés eze"). " - olvasható a pontosan idézett felhívás Fekete Pákó blogjában. - "Fontos hogy szeresse a didiket és legyen dákókirály és jó segge legyen. Ez mind miért fontos? Mert szeretném managelni, szeretnék vele kiadni egy magyar nyelvű Ching-Chang mulatós cd-t hasonlót mint az enyéim. "Nyááányos báácsiny a dzsatájba."Vegyétek komolyan és jelentkezzetek itt nálam a blogon!"

A nem mindennapi felhívást olvasva megkérdeztük a nigériai énekest, hogy vajon mégis mi a célja a kezdeményezéssel. "Én fekete vagyok, és nagyon sokat tettem az afrikai akcentusommal az országért, és úgy gondoltam feldobná az embereket, ha kínai akcentussal is énekelnék az Add ide a didit, meg más mulatós zenét" - nyilatkozta a Velvetnek Fekete. Szerinte egyébként a nép büszke rá, ha egy külföldi ismeri a nótáit.

Kiderült, hogy bár többen jelentkeztek a felhívásra, az énekes még nem találta meg azt a megfelelő társat, aki hasonlít hozzá. "Én vagyok az ország fasza, így neki legyen jó teste, vagy kiálló feneke, és legyen ő is didikirály." Hogy ez miért is lenne olyan jó? "Ez kell a magyar népnek, hogy nevessenek. Ezt szereti a magyar."

A szórakoztatás a lényeg

Úgy tűnik Fekete Pákó ezt az elvet nagyon is komolyan veszi. Az elmúlt hónapokban ugyanis valóban rengeteg okot adott a kacagásra. Először is november közepén a Mokka élő adásában kamubunyóba keveredett, amin többek között Árpa Attila is remekül szórakozott. Aztán egy kedves olvasónk jóvoltából előkerült egy vágatlan felvétel az Activity című műsorról, ahol az énekes egy csokifaszt kínált fel szopogatásra Havas Henriknek és Jakupcsek Gabriellának. Mondjuk ott senki sem nevetett.

Fekete következő dobása az volt, hogy január elején kitalálta: a Győzike show mintájára saját valóságshow-t indít. Műsorának egyik sikerét abban látta, hogy őt nem verné meg a felesége. Szerencsére az RTL klub csak kacagott a felvetésen. Az énekes legutóbb azzal hívta fel magára a közönség figyelmét, hogy náci köszönést gyakorolt, Hitlert és Szálasit éltette, meg szidta egy kicsit a romákat. Aztán közölte, hogy kényszerítették.