Palcsó Tamás még mindig nem tudja mozgatni a jobb karját. Orvosai szerint azért, mert vérömleny keletkezett az énekes testében, ami remélhetőleg felszívódik. Addig minden nap gyógytornász veszi kezelésbe az énekest.

Az egykori megasztáros énekest súlyos autóbalesete után már kiengedték a kórházból, édesanyja és édesapja felváltva vigyáznak rá. Ám Palcsó Tamás állapota csak nagyon lassan javul, szülei szerint alig beszél, állandóan alszik és a jobb kezét a baleset óta nem tudja használni.

A múlt hét előtti vasárnap történt autóbalesetben, a 22 éves Palcsó Tamás az anyós ülésen ülve suenevedett súlyos sérüléseket, miután az ittas barátja által vezetett kocsi egy oszlopnak csapódott. Még mindig nem tudja jobb kezét használni, orvosai szerint azért, mert az ütközés következtében egy vérömleny nyomja az énekes idegszálait. Azt egyelőre nem tudják megmondani, hogy ez a vérömleny Palcsó Tamás gerincénél vagy nyakánál lehet. Az illetékes orvosok megállapították a CT vizsgálat után, hogy a hematóma, azaz a vérömleny nem az agyában van.

Palcsó Tamás még a mikrofont sem tudja megfogni

Palcsó Tamás szülei szerint azért probléma, hogy a jobb keze bénult le, mert a fiú jobb kezes, azzal fogja a mikrofont és gitározni sem tud így. Az orvosok szerint türelmesnek kell lenni, hiszen elképzelhető, hogy a vérömleny magától felszívódik, mondta a Blikknek Palcsó Tamás édesapja.

Jelenleg minden nap jár egy gyógytornász az énekeshez, akire édesanyja délután, édesapja pedig délelőtt vigyáz. Palcsó Tamás édesapja, Palcsó István szerint a nagyszülők is segítenek, ahol tudnak.

Palcsó Tamás szülei húslevessel és tejbegrízzel kedveskedtek az intenzívről kiengedett fiúnak, akinek orvosai szerint az ilyen súlyos agyrázkódás után teljesen normális, ha nem marad meg benne az étel. Palcsó tamás testén még mindig látszanak a súlyos zúzódások és véraláfutások.