Pamela Andersonnak tízéves fia a testőre

2007.05.07. 16:47
Brandon baseballütővel kergette el az anyjára vadászó lesifotósokat, akik az explaymate szerint bokrokból előugrálva a frászt hozzák rájuk.

Pamela Anderson tízéves kisfia baseballütővel kergeti el a lesifotósokat anyja közeléből. A színésznő az angol Loaded magazinnak elmesélte, mivel őt és gyerekeit - a tízéves Brandont és az egy évvel fiatalabb Dylant - folyamatosan követik a paparazzók, idősebbik fia úgy döntött, maga veszi kézbe a dolgokat.

Beat on the brat

"Egyfolytában nyomunkban vannak a fotósok. Bokrokból ugranak elő, halálra ijesztik a gyerekeimet. Már a fiúk is rájuk kiabálnak, hogy hagyjanak békén bennünket, egyszer pedig Brandon baseball-ütővel ered utánuk, hogy elzavarják őket. Ez azért elég ijesztő, nem szeretném, hogy a srácok legközelebb bármit is tegyenek. De nagyon dühösek rájuk, és nagyon féltenek" - mesélte Anderson, aki legutóbb azzal került a hírekbe, hogy kifakadt a nagymellű csirkék életminősége ellen.

Görögországot kapta ajeszba

A büszke mama ráadásul épp most kapta meg ajándékba a fiúk apjától, Tommy Lee-től egész Görögországot. A Mötley Crue-dobos azért nem az egész félszigetet vásárolta meg családjának, "mindössze" Dubaiban, a világ kontinenseit ábrázoló mesterséges szigetcsoportból, a The World néven futó projektből a Görögországot ábrázoló szigetet, de nyilván ez sem aprópénz. "Sokat keresgéltem Dubaiban és a The World projekt környékén. Végül azért Görögországot vásároltam meg, mert magam is görög származású vagyok" - nyilatkozta választási szempontjairól Lee, aki azt is hozzátette: nagyon boldog, mert megint sokszor láthatja a fiait.