Legutóbbi házasságának hirtelen vége után Pamela nem akar megint férjhez menni. Újra látható lesz viszont a tévében, egy, az eredeti Baywatch-ra hajazó sorozatban.

„Megpróbáltam újraházasodni, mint minden egyedülálló anya, jó példát akartam mutatni a fiaimnak" - írja blogjában a színésznő. "De rá kellett jönnöm, hogy jobban elvagyunk magunkban.” A színésznő ezért most ott tart, hogy végleg szakít a szexszel, de ezt már pár éve is bejelentette egyszer.

Pasik helyett már csak a fiúk érdeklik

Anderson mindössze négy hónapig bírta férjével Kid Rockkal, akivel februárban váltak el. Első férjétől, Tommy Leetől két fia van, a 10 éves Brandon és a 9 éves Dylan Jagger, akiket élete legfőbb értelmének tart. Pamela szerint az apjuk az évek során mindig része volt a fiúk életének, még ha csak kis része is. A 39 éves volt playmate azt szeretné, ha exférjével barátok maradnának, aki „belátta, hogy követett el hibákat, de imád minket”

Anyu dolgozik

Közben a Baywatch-ban ismerté vált színésznő új ajánlatot kapott a sorozat producereitől egy, az eredetihez hasonló műsorra, ami Malibu néven fog futni.

„Nem tudok nemet mondani nekik, jó lenne a gyerekeknek is, tőlük függ az én időbeosztásom is. Csak pár nap lenne egy héten, és közel lehetnék az otthonomhoz.”