A színésznő elárulta, amióta Rick Solomonnal kimondták a boldogító igent, szinte ki sem kelnek az ágyból. A szőke celeb azt is elhintette, öt év múlva visszavonul és kanadai birtokán él majd családjával.

Pamela Anderson és a legendás Hilton-szexvideó főszereplője, Rick Solomon októberben házasodott össze. Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a nász tovább tart majd, mint a Kid Rockkal kötött házasság. „Még soha nem voltam ilyen boldog. Jó hatással vagyunk egymásra. Minden este szeretkezünk” – nyilatkozta Anderson. Igaz, pár héttel ezelőtt egyik ismerősük azt állította, hogy folyton veszekednek. Úgy tűnik, azóta sikerült megoldani a problémákat…az ágyban.

Adós, fizess!

Pamela Anderson és Rick Solomon

Anderson és Hilton exe már régóta ismerték egymást, azután jöttek össze, hogy a profi pókerjátékos egy baráti kártyaparti után felajánlotta a playmate-nek, fizesse ki tartozását természetben – olvasható a FemaleFirst oldalán. Sokak szerint a színésznő megint elhamarkodta a házasságot, de ő megnyugtatta a kételkedőket. „Á, én mindig öt perc alatt döntök.” Erre az esküvő is jó példa volt: Anderson Las Vegas-i bűvészshow szünetében ugrott ki megesküdni. Bár eddig úgy tűnt, vissza-visszatér volt pasijaihoz, most azt állítja, hallani sem akar két exférjéről, Tommy Lee-ről és Kid Rockról Pedig nemrég még össze is verekedtek miatta. „Minden jót kívánok nekik. Én már tovább léptem.”

Túl lusta

A playmate-ből lett színésznő a USA Todaynek elárulta, egyre kevesebb kedve van dolgozni, és azt fontolgatja, hogy pár éven belül visszavonul. „Folyamatosan kapom az ajánlatokat, őrületbe kergetik az ügynökömet. De túl lusta vagyok. Nem akarok dolgozni, a gyerekeimmel szeretnék lenni.” Azt is hozzátette, egy héten csak pár napot tölt Las Vegas-ban, ahol a The Beauty of Magic című bűvészműsor sztárvendége, és amint teheti, azonnal visszautazik Los Angelesbe fiaihoz, a tizenegy éves Brandonhoz és a kilencéves Dylanhez A fiúk egyébként nem találják túl szimpatikusnak anyjuk munkaadóját, Hans Klok bűvészt. „A gyerekeim tartanak tőle, mert úgy gondolják, bármikor eltüntetheti őket” nyilatkozta Anderson a mágusról, akivel nyáron hírbe hozták. A szőke celeb azonban nem csak a munkával szeretne felhagyni, azt is elképzelhetőnek tartja, hogy elköltözikaz Egyesült Államokból. „Még öt év és visszavonulok Kanadába. Van ott egy kis birtokom.”