Pamela Andersont elvarázsolta a bűvésze

2007.08.08. 10:50
Öt hónappal azután, hogy a Baywach dúskeblű sztárja megfogadta, soha többet nem néz rá egyetlen férfira sem, becserkészte legújabb áldozatát, Hans Klokot. A színésznő, aki jelenleg a mágus asszisztense, természetesen munka közben melegedett össze.

A divatkövetéssel nem vádolható, bundesliga-frizurás bűvész júniusban szerződtette le biodíszletnek Pamela Andersont a The Beauty of Magic (A varázslat szépsége) című műsorába, melyet a Las Vegas-i Planet Hollywood Hotelben nézhetnek meg az érdeklődök. A kétgyermekes sztármama már pár nappal az első műsor után elejtette, hogy itt bizony valami komoly dolog van készülőben. „Szeretem őt. Nagyon különleges pasi. Ja, és holland. Az anyukám is holland származású, szóval nagyon örül ennek az egésznek” – vezette fel június huszadikán a Today című műsorban.

Most pedig egész megdöbbentő módon hivatalosan is megerősítette, hogy ő és Hans egy pár. „ A színfalak mögött dúl a szerelem.” – örvendezett Pam a The Late Late Show-ban. „Egyesek randizásnak hívják, mi inkább fizikai vonzalomnak” – tette hozzá Klok a saját verzióját, ami némileg azért módosít a romantikus szerelem képén.

Kezdődik, kezdődik, kezdődik!

Bár Anderson a születésnapján reggel hatig bulizott két gyermekének, Brandonnak és Dylannak az édesapjával, Tommy Lee-vel, és július elején egy Las Vegas-i Jet klubban megcsókolta David Spade-et, úgy tűnik a két fickónak semmi esélye sincs, hiszen teljesen elvarázsolta munkaadója. Már arra is gondolt, hogy egyelőre nem vállal új film- illetve tévészerepet, és minden idejét a mágiának szenteli. „ Még mindig nagyon élvezem a Las Vegas-i showt, amiben szerepelek. Szinte minden jegy elkelt. Ha ezen a héten nem szerződtetnek le újra, akkor augusztusban mennem kell, de lehet, hogy egészen decemberig itt leszek. Las Vegasban ekkor van igazán teltház. Az igazat megvallva nem tudok nélküle élni. Annyira élvezem ezt az egészet! A hotel tele van, a kaszinóban is nagy a forgalom. Hanssal már új trükkön dolgozunk. Ezen a nyáron tarolni fogunk!„ - írta honlapján.

A tarolást Anderson akár szó szerint is érthette: hárommillió dollár jár neki a tizenkét perces műsorszámért. Pedig majdnem kimaradt a jóból, mikor a mágus választása először egy másik baywatchos kolléganőre, Carmen Electrára esett. Ő azonban visszautasította a felkérést, mert klausztrofóbiás lett egy-két húzósabb mutatvány közben.

Mindörökké szingli?

A mágusnak pedig azzal van óriási szerencséje, hogy a szőkeség a kegyeibe fogadta, hiszen Anderson számtalanszor megfogadta, hogy nem pasizik többet. Legelőször 2004 elején döntött úgy, hogy tizenkét évig nem enged magához közel egyetlen hímneműt sem. Ehhez képest az utóbbi három év leforgása alatt együtt járt Stephen Dorffal, újra összejött volt férjével, Tommy Lee-vel, és ne feledkezzünk meg a másik exről, Kid Rockról sem, akivel oltár elé is álltak, igaz, a nász nem tartott négy hónapnál tovább. Miután ezek a próbálkozások sem jártak sikerrel, az elkeseredett sztár idén márciusban megint letett arról, hogy egy újabb férjet vadásszon magának.

Minden szép és jó

Mindeközben Pamela Anderson a Blonde and Blonder című film másik főszereplője, Denise Richards megegyezett azzal a két fotóssal, akik márciusban beperelték őket. Scott Cosman és Rik Fedy azért jelentette fel a két sztárt, mert Charlie Sheen exneje állításuk szerint fizikailag és verbálisan is bántalmazta őket, amikor megpróbálták őket lefotózni a kanadai River Rock Kaszinó és Szálló előtt. Ráadásul a dühös Denise mér a paparazzók laptopját is kidobta az erkélyről.