Műleszbizős partidög Michael Phelps csaja

2008.12.06. 11:22
Az olimpikon két hónapja szedte fel a Las Vegas-i pincérnőt, és nem aprózza el a dolgot, Hálaadásra már haza is vitte a családhoz. Persze, hogy egy lány múltjából ilyenkor azonnal előkerülnek a műleszbizős partifotók.

Michael Phelps olimpiai úszóbajnok George Clooney csajozási szokásait követi: Las Vegasba jár bulizni, pincérnőt szed fel, ráadásul ő is a Palm Moon bárból válogat, ahogy a nagy előd is tette Sarah Larson nevű pincérnő csajával. Valamint hasonlóan bele is választ: merthogy úgy tűnik, törvényszerű fordulat, hogy ilyenkor előkerülnek a kiválasztott múltjából a partiállat énjét domborító képek.

Phelps két hónapja egy ázsiai származású koktélpincérnőt szedett fel, és józan ítélőképességét bizonyára nem zavarták meg azok a külsőségek, melyeket a TMZ.com nagyívű fotógyűjteménye mutat be. Carolynn Pal – barátainak Caz – a fotókon olyan típusnak tűnik, akit a pasik inkább csak a hálószobáig visznek, nem azonnal összeereszteni az anyóssal, de Pal persze nyilván nem ilyen, mert Phelps már be is mutatta a családnak Hálaadáskor.

Így mulat egy vegasi pincérnő

A képek alapján a pincérlány legalább olyan bulizékony, mint Clooney Sarah Larsonja volt: ilyen ribancruházatot legutóbb a Subba tematikus válogatásaiban láttunk, ahogy a barátnőkkel a fotósok kedvéért bedobott műleszbi pózok is a partifotózás nemzetközi eszköztárához tartoznak.

A lány azzal védekezik, hogy a képek csak egy reklámkampányhoz készültek, melyet a Beverly Hills Pimps and Ho’s nevű „ruházati márkát és életstílust” egyaránt áruló weboldalnak készített: a cég neve egyébként annyit tesz, mint Beverly Hills-i Kurvák és Stricik.

Hiteles reklámarcok

„Ezek nem a valódi énemet tükrözik. Négy-öt évvel ezelőtt készültek a BHPH kollekciójához, ami egy népszerű divatmárka, hírességek is viselik, például Nick Cannon, Carmen Electra vagy Dennis Rodman” – védekezett a lány a Las Vegas Review Journal interjújában, a megfelelő példaképeket idézve állítása bizonyításához. Tőle azonban mi sem állhat távolabb, mint a kihívó képek által sugallt imidzs: „A szüleim nagyon konzervatívak. Én csak az ő ingerküszöbüket próbáltam feszegetni azzal, hogy haspólós-miniszoknyás pincérnőként dolgozom”. A lány azt is leszögezte: „Soha nem készültek rólam topless fotók, soha. Se topless fotókat nem vállaltam, se sztriptízt” – utalt azokra a pletykákra, amelyek szerint a Palm Moon igazából nem is koktélbár, hanem sztriptízklub. A TMZ.com galériájában szereplő topless fotókat elnézve mindenesetre úgy tűnik, a Palm Moon akár sztriptízklub is simán lehet.