horoszkóp

Bűnbánó Britney bevásárolt bugyiból

2006.12.08. 13:45
Talán túllőtt a célon, de két éve nem bulizhatott - mentegetőzik honlapján Britney Spears, aki az utóbbi hetekben többször is kivillanó puncijával aratott sikereket. Britney ráadásul közölte, hogy vett egy csomó bugyit, és még azt is, hogy hol.

Miután ma már bárki képes beazonosítani Britney Spearst csak az alsófelét látva, új imidzse miatt már rajongói is féltik a karrierjét, sőt már saját anyja is aggodalmát fejezte ki lánya féktelen, bugyis és bugyitlan magánszámai miatt, az énekesnő bűnbánó üzenettel fordult a világhoz weboldalán. Ami egyébként második gyereke születése óta nem is tartalmaz mást, ezt az egy közleményt kivéve.

Olyan régen voltam már bulizni a haverjaimmal. Annak is két éve, hogy utoljára megünnepeltem volna a születésnapomat. A dolgaim azonban jobban foglalkoztatják a közvéleményt, mint amire számítottam, és talán túl messzire is mentem az újonnan megtalált szabadságom kiélvezésében. Na mindegy, adjunk hálát Istennek a Victoria's Secret új bugyikollekciójáért! Én pedig már alig várom az új évet, az új albumomat, és az új önmagam!

És még csak most kezdtem... Boldog Új Évet mindenkinek!

Szóval, ha jól értjük, Britney bevásárolt Amerika egyik legismertebb fehérneműmárkájánál, és a közeljövőben talán már látjuk is majd az új kollekciót használat közben. Nem tudni, ez a nevesítés csak egy saját, nagylelkű gesztus volt-e, vagy Victoriáékkal közösen kidolgozott gerillamarketing-akció, de az utóbbi verzión sem lehetne meglepődni. Britneynek sem jönne rosszul egy ilyen együttműködés: egyrészt mert nyilván nem kis mennyiségű az a pénz, amiért egy celebpunci kivillan, másrészt pedig mert az elmúlt hetek villantósmutatványaival magát is vissza tudta küzdeni a köztudatba, ami a régóta beharangozott nagynagynagy visszatéréséhez amúgy is elengedhetetlenül szükséges.

A sztárok hirtelen kibukó, meglepő vallomásai, bizarr magánéleti eseményei sokszor gyanúsan egybecsengenek legújabb filmjük/albumuk reklámkampányával. Cameron Diaz például épp azt tervezgeti, pár napra nyaralót cserélne George Clooneyval, akinek olaszországi villájában úgy érzi, jól ki tudna kapcsolódni. Diaz most bemutatott, Kate Winslettel közös filmje, a Holiday véletlenül épp egy angol és egy amerikai lányról szól, akik a karácsonyi ünnepekre lakást cserélnek.

Eddie Murphy április óta jár Mel B-vel, aki gyereket is vár tőle. A színész azonban a napokban egy tévéinterjú során, egy magánéletére irányuló kérdésnél kifakadt, és bejelentette, hogy már nincsenek együtt, sőt DNS-tesztet is akar végeztetni a születendő gyereken, mert nem biztos benne, hogy ő az apja. A hírről állítólag maga a dobott barátnő is csak a tévéműsorból értesült, ami a szakításnak különösen tapintatos módja volna. A lapok azt sem felejtik el megemlíteni, hogy Murphy máris új nővel mutatkozott - hol is? Új filmje, a Dreamgirls premierjén. Az a film, amelynek bemutatója kapcsán eredetileg az a bizonyos, hirtelen fordulatot vett tévéinterjú is készült.

A magánélettel kombinált reklám ilyen jellegű alkalmazása már itthon is előfordul. Kelemen Anna és Kiss Annamária például ahogy Playmate-ek lettek, máris "elloptak" egy autót, melynek gazdája állítólag feljelentést is tett ellenük. A dolgok akkori állása szerint ezért a lányokat le is csukhatták volna, de börtönsztorit azóta is csak Zalatnay kapcsán ismerünk.

Liptai Claudia is meglepően közlékeny volt, amikor terhessége idején pontos eligazítással szolgált arról, milyen fontos, hogy egy bébi természetes anyagból készült bútorok közt nőjön fel, és hogy melyik babaáruháztól kapott ő véletlenül épp ilyet ajándékba. Csisztu Zsuzsa pedig mostanában egy bőrápoló krém reklámarcaként villog, és még terhessége kapcsán a Story magazinnak nyilatkozva is bravúrosan vezette át a témát a reklámozásra. Így: a terhesség miatt képtelen átaludni az éjszakát, emiatt reggel kialvatlanabb, emiatt többet kell törődnie a szépségápolással, és ezt kizárólag egy újfajta, svájci krémcsaláddal tudja végezni, "amire nemrégiben a gyógyszertárban rátalált". Aha.