Az énekes ittas barátjának adta át a volánt, ezért a rendőrség nyomozást indított ellene járművezetés tiltott átengedése miatt. Palcsó Tamás azt reméli, pénzbüntetéssel, illetve a jogosítványának elvesztésével megússza az ügyet.

Palcsó Tamást az októberi balesete kapcsán gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség. Az énekes ellen járművezetés tiltott átengedése miatt indítottak nyomozást. „Meggyanúsítottak járművezetés tiltott átengedésével. Az első kihallgatás december 10-én volt. Februárra mondták, hogy majd lesz valami”, mondta el a Velvetnek Palcsó.

Ha valaki egy vezetésre alkalmatlan személynek – például ittas személynek - engedi át a volánt, akkor legsúlyosabb esetben szabadságvesztésre, enyhébb megítélésű ügyben pénzbüntetésre számíthat, valamint az is elképzelhető, hogy bevonják a jogosítványát. Az énekes szerint pénzbüntetés kap majd, és a jogosítványát is elveszti, amiért a baleset előtt átadta a volánt barátjának, aki a vérvizsgálat eredménye alapján ittasan vezetett. "István véralkoholszintje nem sokkal meghaladta a szabálysértési értéket”, mondta el Palcsó Tamás menedzsere, Tabár István, aki egyúttal azt is elmondta, hogy a vizsgálati eredmények szerint a két fiú a korábbi találgatásokkal ellentétben nem száguldozott.

Nézze meg a Palcsó Tamás balesetéről készült képeket!

Az ütközés miatt súlyos sérüléseket elszenvedő énekes kitért arra is, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nem az édesapja kocsiját, hanem a sajátját törték össze. "Valójában nem tudom, miért azt írta azt a sajtó, hogy az édesapám autója. Tulajdonilag az én autóm volt, bár a kihallgatás szempontjából nem tudom, mennyire lényeges ez ”, mondta Palcsó Tamás.