horoszkóp

Luxusprosti volt Ralph Fiennes stewardesse

2007.03.20. 13:07
Prostituált volt másodállásban az a stewardess, akivel egy repülőgép mosdójában gumi nélkül szexelt az angol színész. Most mehet AIDS-tesztre.

Ralph Fiennes
Ralph Fiennes számára sürgetővé vált, hogy AIDS tesztet csináltasson. Vasárnap ugyanis kiderült, hogy korábbi repülős kalandja során egy profi prostituálttal szexelt - adta hírül a Daily Mail.

Lisa Roberston stewardess - akit az angol színésszel folytatott kalandja után elbocsátottak a Qantas Jet légitársaságtól - bevallotta, hogy korábban másodállásban luxusprostiként dolgozott. A 38 éves hölgy több mint 800 fontot keresett éjszakánként egy sydney-i kuplerájban, napközben pedig az ausztrál légitársaságnak dolgozott. A stewardess egy ausztrál újságnak elmondta, először azért bocsátotta áruba testét, hogy az albérletét fizetni tudja, mivel "túl büszke volt ahhoz, hogy bárkitől is pénzt kérjen".

A meggondolatlan kaland

Lisa Roberston

Roberstont januárban bocsátották el a Qantas légitársaságtól, miután Australia és Mumbai közötti repülőúton szexuális kapcsolatot létesített Ralph Fiennessel. A kilenc órás repülőút alatt a stewardess és Fiennes beszélgetni, majd flörtölni kezdtek, egy-két csók is elcsattant és a színész végül elkérte Lisa telefonszámát. A luxusprosti végül kezébe vette az irányítást: magával húzta az angol színészt a gép mosdójába, ahol szenvedélyesen egymásnak estek. Védekezni viszont elfelejtettek.

Előrelátóbbak voltak a gép leszállta után, amikor még egy éjszakát együtt töltöttek a színész hotelszobájában, de Ralph Fiennes AIDS tesztjének eredményén ez már nem segíthet.

Érdekes véletlen, hogy a prostival megesett kalandja utáni napon a színésznek egy indiai faluban volt jelenése, ahol beszédet tartott az AIDS megelőzéséről, a biztonságos szex fontosságáról .