Rihanna más nők mellét fogdossa

2007.11.06. 10:30
Előkerült egy fotó az énekesnőről, melyen az látható, hogy mély beleéléssel fogdossa egyik barátnője melleit. Eközben pedig azt állítja, hogy éppen Josh Hartnettel jár.

Britney Spears és Lindsay Lohan után egy újabb celebről derülhet ki, hogy néhanapján a saját neménél is bepróbálkozik. A MediaTakeOut blog ugyanis közzétett egy fotót, melyen Rihanna hátulról megfogja egyik barátnője mellét, miközben szorosan hozzásimul. Az oldal állítása szerint már régen keringenek a pletykák arról, hogy a barbadosi énekesnő esetleg biszexuális.

Van pasija

Rihannát persze legtöbbször még mindig férfiakkal hozzák hírbe. Állítólag gyengéd szálak fűzték felfedezőjéhez, Jay-Z-hez és Shia LeBeouf színészhez. Nemrég pedig beismerte, hogy éppen Josh Hartnettel jár. „Teljesen belezúgtam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy csak barátok vagyunk. Annyira dögös és nagyon kedves velem. Nagyon jól érezzük magunkat együtt. Igaz, még minden olyan friss” – olvasható az énekesnő nyilatkozata a contactmusic.com oldalon. Milyen véletlen, kettőjük románcáról szintén egy közös kép kapcsán röppent fel a pletyka. A fotót a New York-i Pink Elephant klubban készítettek.

Van pasija

Botrány az esküvőn

Bár a Rihannát körülvevő stáb jókislányként próbálja eladni az énekesnőt, az ominózus csöcsörészős fénykép nem az egyetlen dolog, ami gondolkodóba ejtheti a rajongókat. Pár héttel ezelőtt a sztár a családja körében okozott botrányt. Október végén ugyanis kidobták unokatestvérének, Nigelnek az esküvőjéről, mivel nem volt megfelelően felöltözve – adta hírül a Channel 4. A mennyasszony mélyen vallásos famíliája ugyanis túlzásnak találta azt a meglehetősen mélyen dekoltált ruhát, melyet az énekesnő az esemény alkalmából magára öltött. Ráadásul Rihanna nem volt hajlandó enni a felszolgált ételből, inkább egy előre csomagolt menüből csipegetett. A család ezután megkérte őt, hogy legyen szíves távozni, mivel elvonja a figyelmet az ifjú párról.