Az elvonóról frissen szabadult Lohanról eddig is tudtuk, hogy néha szexel nyíltan leszbikus barátnőjével. Egy most kiszivárgott üzenet szerint azonban nem csak erről van szó: házasságot és gyerekeket tervez vele.

Lindsay Lohan szerelmet vallott DJ barátnőjének pedig minden jel arra mutatott, hogy Lindsay Lohan botrányait csendes állóvízre cseréli: sikeres elvonókúra, józan szülinapi buli , és még Paris Hiltonnal is elásta a csatabárdot .

De Lohan csupa meglepetés: miután egy ismerőse kiszivárogtatta MySpace oldalán küldött üzeneteit, kiderült, vadul szerelmes Samatha Ronson nevű, nyíltan leszbikus DJ barátnőjébe. "Bébi, ha nem lennél nekem, semmit sem érne az életem. Szeretnék hozzádmenni és gyerekeket akarok veled felnevelni. Szeretlek" - idézi a Stuff magazin a már "asszonynéven", Lindsay Ronsonként aláírt üzenetet.

Az AfterEllen.com leszbikus weboldal ennél többet is tudni vél: szerintük a MySpace-en "just a tomboy" néven jelen lévő Ronson kijelentette: Lohanért akár még a crackről is lejönne. A szerelmespár a MySpace-levelezés mellett forró smseket is írogatott egymásnak az elvonó alatt: ezeket a lapok szemérmesen nem idézik, mert szövegük állítólag nem tűr nyomdafestéket. A romantikusabbak közül való a "Bébi, ha te nem volnál az életemben, akár meg is dögölhetnék. A te pinád az, amiért érdemes élnem. Hozzád akarok menni és gyerekeket akarok veled. Te kellesz ahhoz, hogy élni tudjak!" - szöveg, melyet Lohan írt.

Az ifjú színésznő akkor kattant rá a MySpace használatára, amikor a malibui Promises klinikán tengette sanyarú napjait. Jelenleg Lohan My Space oldalához 75-en férnek hozzá, többek között Samantha Ronson, Nicole Richie és Lohan húga, Ali is. A július 2-án létrehozott profilja szerint Lohan beállítottsága "biszexuális", státusza pedig "párkapcsolatban".

Az még áprilisban kiderült , hogy ha a színésznőnek épp nincs pasija, Ronsonnal üti el az idejét, és ebbe a szex is belefér. Ilyen forró szerelmi vallomással azonban csak most hozakodott elő - írja a Stuff.

"Lindsay mindig is nagyon nyitott volt mindenre. Talán elege lett a férfiakból és ezért gondolta, hogy egy kicsit feldobja a szexuális életét ezzel a kapcsolattal" - vélekedik Jonathan Jaxson celebblogger-újságíró. "Nem tartanám rossz dolognak, hogy együtt legyenek, ha Samantha nem inna és nem drogozna. Lindsay csak most jött ki az elvonóról, nem lenne rá jó hatással."