horoszkóp

Britney Spears a női alkalmazottaival is kikezd

2007.08.16. 15:12
A frissen elvált, kétgyermekes hajdani sztár nem bír magával. Mivel a puncivillantás, a részegeskedés és a nyilvános hiszti már rég lejárt lemez, Spears egy újabb dologgal próbálja meg felhívni magára a sajtó figyelmét: legújabb hóbortja a leszbikus szex.

Britney Spears igen sűrű időszakot tudhat maga mögött. Novemberben benyújtotta a válókereset, év elején meghalt a nagynénje, megromlott a viszonya édesanyával, visszatérő lemezének munkálatai alig haladnak és a férje éppen azon mesterkedik, hogy elvegye tőle a gyerekeket. A teljesen szétcsúszott celeb mindig máshogy próbálta meg kompenzálni a vele történeteket: vagy bugyi nélkül mutatkozott, vagy leborotválta a haját, vagy még többet ivott, vagy megpróbált leszokni, esetleg feszültségcsökkentésként leordított egy fotóst. Mindez persze semmi legújabb sötét titkához képest. Bár az exférj haverjai pár hónapja már pedzegették, hogy az exnej odavan a csajokért, most bebizonyosodott, hogy a hír igaz. A félmeztelen énekesnőt ugyanis rajtakapták, amint volt asszisztensével, Shannon Funkkal smárol.

Sex on the beach

Szemtanúk állítása szerint a két csaj egy hotel medencéjében esett egymásnak. Az eset röviddel azután történt, hogy Spears egy statisztával, bizonyos Matt Enciniasszal szintén hasonló körülmények között kavart. „Úgy tűnt, hogy Britney-t sokkal jobban érdekelték a lányok, mint a fiúk. Bár a hely tele volt dögös pasikkal, ő inkább Shannon felé vette az irányt. Shannon Britney-vel volt jóban-rosszban. Egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb nagyon közel kerülnek egymáshoz. Persze senki nem gondolta volna, hogy ilyen közel” – idézi egyik barátját a The Sun. Egy volt osztálytársa szerint pedig Spears már a középiskolában is biszexuális volt: „Britney szeret kísérletezni. Ha valakit szexinek talál, akkor nem érdekli az illető neme” – nyilatkozta a lány, aki a tizenhat évesen kapott tőle egy nyelves puszit.

Munkahelyi zaklatás?

Kiderült, hogy Spears szinte minden alkalmazottját ágyba szeretné cipelni, exdadusai szerint ugyanis náluk is többször bepróbálkozott. A felháborodott babysitterek nemrég ki is teregették a szennyest. Volt alkalmazottai szerint az énekesnő folyton provokálja őket, gyakran órákig fel se öltözik egy-egy orgia után és szinte minden alkalmat megragad, hogy kedvenc pozícióiról anekdotázzon. Az egyik gyermekfelügyelő állítása szerint Spears arra próbálta rávenni, hogy fiával, Sean Prestonnal együtt hármasban aludjanak. Sőt, pasikkal is rendszeresen szexelt kisfia előtt.

Kevin a nyerő

Ez a botrány nagyon nem jön jól Spearsnek, aki éppen a gyerekiért harcol volt férjével. Federline persze semmitől sem riad vissza. Pár napja például tanúként beidézte volt felesége unokatestvérét - és egyben asszisztensét -, Allie Simst. Persze nem kell nagyon mélyre ásni, hiszen az inkább botrányairól és nem érdemeiről híres celebmama naponta szállítja az újabb sztorikat Az ügyvédei hiába próbálják befogni a régi alkalmazottak száját, ők minden nap egyre ijesztőbb vádakkal állnak elő. Bár egyes barátai szerint imádja a gyerekeit, most olyan szemtanúk is akadnak, akik szerint folyton ordibál velük és úgy kezeli őket, mintha csak játékszerek lennének, tele tömi őket cukros ételekkel és italokkal.