Robbie Williams tényleg nem meleg

2007.06.03. 11:05
Még bármi kiderülhet, de nagyon úgy néz ki, hogy a popsztár mindenféle híreszteléssel ellentétben a nőket szereti. Úgyhogy a fiúk sírhatnak, de a lányok se nyugodjanak meg teljesen.

Sokan reménykedtek abban, sőt volt, aki fogadott is rá, hogy Robbie Williams oldalán villoghat majd egyszer, de úgy néz ki, hogy ez egy darabig megmarad az álmok mezején. Együtt sírhat mindenki - fiúk, lányok, gazdagok és szépek - ugyanis Robbie Williams állítólag menthetetlenül beleszeretett egy amerikai színésznőbe.

A fenegyereknek Ayda Field csavarta el a fejét, akivel titokban már két hónapja randizgatott - tudjuk meg a FemaleFirsttől. Barátaik szerint a pár - akik egy los angeles-i bulin találkoztak - elválaszthatatlan, teljesen egymásba vannak habarodva. A színésznő olyan sorozatokban tűnt fel, mint a nálunk is népszerű "Will és Grace" vagy az Amerikában futó "Days of our lives."

A nagy szerelem

A botrányhős Robbie Williams egyik ismerőse így nyilatkozott a brit Daily Mirror-nak a sztár románcáról: "Már rég nem volt ilyen szerelmes. Azzal töltik az idejüket, amivel általában a párok ilyenkor - moziba mennek, vagy dvd-t néznek Robbie házában. Teljesen odavan a lányért, és az érzés kölcsönös."

A szerelemben eddig szerencsétlen popsztárt az is elbűvölte Ayda-val kapcsolatban, hogy nem tálalt ki rögtön a bimbózó kapcsolatról az első pár randi után.

A harminchárom éves énekes egyébként nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a hollywoodi randizási szokásokat weboldalán - egy érzelmekkel túlfűtött elmélkedésében - rohadt nagy baromságnak nevezte.

Ezt írta: "Van egy pár randizási szokás, amihez itt, Hollywoodban ragaszkodnak. Rohadt nagy hülyeségek. Például: ne hívd fel, amíg legalább egy nap el nem telik. Utána legalább két napig ne találkozz vele. Ez mind óriási baromság. Ha ezeket nálam elsüti valaki, biztos, hogy nem állok vele szóba."