horoszkóp

Rogánék az országért szülnek

2008.07.10. 11:38
Kapcsolódók (1)
A politikus neje kilenc hetes terhes, és azért osztották meg ezt a nagyközönséggel, hogy másokat is családalapításra buzdítsanak. Rogán a jövőben is mindenhova szeretné magával vinni a családját, és elsősorban szüleik segítségére számítanak a kezdetekben.

Rogán Antal és neje reggel a Koffeinmentes Mokkában is beszéltek arról, hogy már kilenc hetes terhes Gaál Cecília. A polgármester arról is beszámolt, hogy már azelőtt sejtette felesége áldott állapotban van, mielőtt elújságolta volna neki. Gaál viszont tagadta, hogy férje bármit is megneszelt volna, mert szerinte nem volt rajta látható. Jakupcsek Gabriellának az is elmondta, hogy nyolc tesztet is elvégzett, hogy biztos legyen a dolgában.

Rogán szerint fontos, hogy a bulvársajtót ilyen hírekkel dobják fel, mert egy baba érkezése minden családban az örömöt kell, hogy jelentse. A politikus azt is kifejtette, hogy a jövőben sem szeretné hanyagolni felesége jelenlétét, ha megjelenik valahol, sőt közös gyermeküket is szívesen viszi majd mindenhová. A pár azt is megosztotta a korán kelőkkel, hogy apás szülést terveznek, és valószínűsíthetően szüleik fognak segíteni nekik a kezdetekben.

A politikus reméli: azzal, hogy beavatta a sajtót a gyerekáldás hírébe, talán többen is kedvet kapnak a családalapításhoz. Gaál Cecília pedig kifejtette, hogy azért nem olvas babaújságokat, mert azok csak arról szólnak, hogy mi mindenre kell figyelni: „Vannak olyan emberek, akik szerint levegőt sem lehetne venni". Rogán pedig biztosította Jakupcsek Gabriellát és a televíziónézőket is arról, hogy minden vizsgálatra el fogja kísérni a nejét, és jövőben is az első számára a család lesz.