horoszkóp

Wayne Rooney unokatestvére megmutatta új, méretes melleit

2008.05.09. 10:40
A Manchester United futballistájának rokona levetkőzött mellnagyobbító műtéte után. Natalie Rooney elmondta, példaképének Jordant tekinti, annak ellenére, hogy a celeb nemrég azt nyilatkozta, a nagy mell már nem divat. A dúskeblű rokon már a focista mennyasszonyának születésnapi buliján is villantott tavaly. A leendő futballistafeleség, Coleen McLoughlin és a Rooney-klán egyelőre elásta a csatabárdot, bár az esküvőn nem engedik majd a kínosan viselkedő rokonságot a híres vendégek közelébe.

A Manchester United fiatal sztárfocistájának, Wayne Rooney-nek az unokatestvére, Natalie mellnagyobbító műtéte után úgy döntött, hogy glamour modell lesz. Nemrég el is készült az első fotósorozat a lányról, aki fehérneműben, illetve topless pózol a képeken. A hölgy célja, hogy minél jobban hasonlítson a szintén kebelméretéről híres Jordanre. Igaz, a háromgyermekes anyuka mostanában inkább azt az elvet vallja, hogy a kisebb néha több. Peter Andre nejének ugyanis elege lett méretes dekoltázsából, és karácsony előtt úgy döntött, kés alá fekszik, hogy a plasztikai sebészek kisebb kebleket varázsoljanak neki. Bár a műtétet elvégezték, a celeb nem elégedett az eredménnyel, még természetesebb mellet akar. Egy valami azért továbbra is közös a két hírességben, mindketten szeretnek villantani.

Klikk a cicikért!

Míg Jordan legutóbb önéltrajzi könyvének bemutatóján mutatta meg – természetesen véletlenül – mellbimbóját, addig Natalie Rooney tavaly, Coleen McLoughlin, vagyis unokatestvére mennyasszonyának születésnapi buliján villantott. A lány elmondta, egy hirtelen ötlettől vezérelve húzta félre ruháját, amikor elhaladt a fotósok mellett, és nem gondolta volna, hogy a képet leközlik a Mirrorban – olvasható az újság honlapján. Coleen McLoughlin az esemény előtt direkt felhívta a vendégek figyelmét, hogy a lehető legjobb formájuk hozzák. Többek közt egy hat oldalas kis füzetben taglalta, hogyan kell viselkedni az olyan híres meghívottak környezetében, mint például Steven Gerrard és Rio Ferdinand.

Szép kis család

Natalie Rooney azonban sem akkor, sem most nem zavartatja magát. Mellnagyobbító műtéte előtt kifejtette, ha unokatestvére jövendőbelijének nem tetszik majd az eredmény, akkor számolnia kell a következményekkel. „Az anyukám mesélt Wayne-nek a beavatkozásról, és ő csak nevetett„- tette hozzá.Remélhetőleg Natalie Rooney nem unokatestvére nagyszabású esküvőjén áll majd bosszút a futballista párján. A híresség rokonsága mindenesetre megígérte, hogy elássák a csatabárdot – írja a Daily Mail. Rooney-klán állítólag akkor orrolt meg végleg a sportolóra, amikor kiderült, hogy kedvesével az esküvőre csak a szűk családot hívják meg, mivel a rokonság egy része meglehetősen kínosan viselkedett korábban. Ezt a kijelentést követően Natalie és Stephen Rooney ezután beszólt az ifjú menyasszonynak, ugyanis szerintük a leendő futballistafeleség csak a pénzre hajt.

A nagy nap közeledtével azonban egy időre békét kötöttek, bár a Daily Mail információi szerint két ceremónia lesz. Az egyiken, amit egy olasz Riviérán található Durazzo villában rendeznek meg, a pár a híres barátaik előtt mondja ki a boldogító igent, egy későbbi, valamivel visszafogottabb eseményen pedig a Rooney-klán tagjai is részt vehetnek. A lap szerint a viszály egyébként jóval korábban kezdődött, mint Natalie Rooney villantása. Coleen McLoughlin 18. születésnapján ugyanis a két család összeverekedett, és ki kellett hívni a rendőrséget, ezután jött a másik születésnapi balhé, majd Stephen Rooney az egyik magazinban futballistafeleségként pózolt, és azt nyilatkozta, hogy tetszik neki az unokatestvére egyik csapattársa.