Feljelentőink zokon vették, hogy a fehér cabrio tulajdonosa meghazudtolta őket. Íme, két újabb bejegyzés a feltűnően dúskeblű hölgy közlekedési szokásairól. Bár az sem lényegtelen, hogy Rubint Réka az újságírókról sem mondott igazat, és még saját blogbejegyzéséről is elfeledkezett.

Soha, egyetlen újságíró sem keresett meg a feljelentők kapcsán - állította Rubint Réka a TV2 Favorit című műsorának keddi adásában, ahol azt is kifejtette, soha nem vétett a közlekedési szabályok ellen, magyarán a feljelentők hazudnak.

Rubint Réka ugyanakkor nem csak a feljelentőket hazudtolta meg, hanem konkrétan hazudott is, amikor a Favoritban azt állította, soha senki nem kereste meg kihágásai miatt. Hiszen akkor hogy írtunk volna cikket júniusban Rubint Réka válogatott szabálysértései címmel, amiben például azt nyilatkozta: a vezetés közbeni dohányzás szerinte sokkal veszélyesebb, mint a telefonálás? Mindenestre Rubint Réka akkor elismert néhány szabálytalanságot, és azt is elárulta, remekül vezet, 18 éves kora óta van jogsija, és soha nem büntették meg közlekedési kihágásért.

Ahogy blogjában azt sem mulasztotta el megemlíteni, hogy: "2 nappal ezelőtt épp teregettem a kimosott ruhákat, amikor Norbi kiszólt a dolgozószobájából, hogy "Kicsim, megint feljelentettek a Velveten, most épp a vezetési stílusod miatt_" Hogy őszinte legyek, pontosan addig foglalkoztam a hírrel, ameddig Norbi be nem fejezte a mondatot. Ám ezt követően felhívott az említett weboldaltól egy újságíró, majd az egyik napilaptól is, hogy ezzel a bizonyos feljelentéssel kapcsolatban interjút készítsenek velem". Ez talán igaz, ha ő írta.

Mindig éber feljelentőinket is felháborította Rubint Réka nyilatkozata, és újabb adalékokkal szolgáltak a rovat amúgy is terjedelmes, "Rubint Réka közlekedik" dossziéjához. Napocska megharagudott a szálkás ámokfutóra, ez indokolja jelentése csípős hangvételét: "Hétvégén az egyik bevásárolóközpont mellett sétáltam a beteg édesanyámmal. Összetéveszthetetlenül jött Rubint Réka "kisasszony" a sok munkával megkeresett kocsijával és majdnem elütött minket, napszemüvegben volt és telefonált. Miért nem megyünk arrébb, mert ő siet, még ránk is dudált, pedig anyukám bottal jár. A járdán haladtunk át, de a nagyon kedves, intelligens és sokat tudó Rubint Réka majdnem elütött minket. Ez is valami UpDate torna lehet?"

Öv nélkül

"Engem üldöz ez a nő! Már megint sikerült találkoznom a hírhedt fehér cabrioval és annak tulajdonosával, Rubint "minden szabályt betartok" Rékával. Ezúttal kedden pontban 16:00-kor sodorta elém ismét a sors, a Váci úton haladt, majd a Ferdinánd híd előtt a WestEnd parkolóháza felé vette az irányt. Mivel közel sem távol nem volt egyetlen nyamvadt, üres buszsáv sem, ezért türelmesen végig várta a sorát a dugóban, sávváltáskor indexelt, megköszönte, hogy beengedték, és még a kedvenc kinyitható telefonját is sikeresen leoperálhatták a balfüléről, mert most kivételesen nem viselte. A biztonsági övet azonban most sem használta. Ezt csak azért említem meg, mert Rubint "te mondjuk mit szólnál, ha a lányod egy ilyen ujjazná" Réka, gyakorlatilag meghazudtolta a Tv2 egyik műsorában a Velvet derék feljelentőit, és ezt nagyon zokon vettem. Még hogy ő minden közlekedési szabályt betart, muhaha!" - írta törzsfeljelentőnk, Szélvész Szarvas, aki képeket is mellékelt feljelentéséhez.