Scarlett Johansson fűzőben lett Brigitte Bardot

2008.11.20. 14:37
A színésznőt az Allure magazin vetkőztette dögös fehérneműre, a decemberi számban látható is lesz a Brigitte Bardot-i nőideált idéző sorozat. Most meg a fotózás fotói.

Fekete Agent Provocateur-fűzőt, leopárdmintás bodyt és fehér szatén topot adott Scarlett Johanssonra Paul Cavaco, az Allure magazin kreatív igazgatója aki retrós, „Brigitte Bardot-stílusú” sorozatot szeretett volna a színésznőről a magazin decemberi számába. „Most legalább hoztam neked ruhákat” – viccelt Johanssonnal a fotózáson, utalva ezzel arra, hogy legutóbbi közös munkájuk során, a lap 2006. novemberi számához annak idején le is vetkőztette őt.

Nézze meg, hogyan lesz Johanssonból Bardot!

A stylistok az 50-es évek frizura- és sminkdivatjának megidézésével hozták ki Johanssonból a Brigitte Bardot-t Tom Munro sorozatán, bár a színésznő inkább Woody Allen nőalakjait, Diane Keatont és Mia Farrow-t érzi példaképének. „Ha őket látom, úgy érzem, van bennünk valami közös. Úgy értve, hogy ezek az ő [Allen] életében is megforduló nők ihlették a karaktereket: a neurózisaink, a szenvedélyeink, jó vagy rossz tulajdonságaink. Woody nagyon jó női szerepeket ír” – árulta el Johansson, akinek nyilván van már rálátása Allen alkotói módszerére, mióta a rendező zsinórban már a negyedik filmjét rendezte az ő főszereplésével.

Ennek köszönhetően Johanssont előszeretettel emlegették Allen múzsájaként, bár ezt már a rendező is cáfolta, és ő sem érzi magát annak: „Nem én inspirálom Woody munkáját. Egyszerűen csak szerencsés vagyok, amiért illenek rám a filmjei ’fiatal nő’ karakterei. De ne essünk abba a hibába, hogy azt higgyük, ha én nem volnék, ne volna más alkalmas erre a szerepre”. Múzsai ambíciók helyett Johansson inkább kipróbálja magát rendezőként a New York, I Love You-ban, tavaly pedig énekesnői karrierrel is próbálkozott Tom Waits-feldolgozáslemez formájában.

Szakmai kérdések mellett a színésznő - aki szeptemberben titokban ment férjhez Ryan Reynoldshoz - persze magánéleti kérdéseket sem úszhatta meg. Bár azt már egyszer bevallotta, hogy még mindig nehezen megy neki a monogámia, sok új részletet nem osztott meg a házasélet varázsairól: „Mindig is szerettem volna férjhez menni és családot alapítani, de nem terveztem el előre, hogyan legyen majd. Sok lány örökké az esküvőt tervezgeti, az én életemben viszont egyszerűen és természetesen történt az egész”. Megismerkedésükről sem volt hajlandó beszélni: „Ez magánügy, a mi titkunk”.

Egy Johanssonnál nyilatkozatkészebb ismerős azonban boldogan szolgált részletekkel a Chicago Sun Timesnak: "Scarlett és Ryan őrülten imádják egymást és minél hamarabb gyereket akarnak. Scarlett fiatalon akar szülni, nem tervezi, hogy ő is addig halasztgassa az anyaságot, míg túl késő lesz és a biológiai órája ketyegni kezd". A pár állítólag örökbefogadást is tervez, a celebtrenddel ellentétben azonban nem gyúrnak egzotikus gyerekre, nekik jó lesz egy sima amerikai bébi is.