horoszkóp

Megmogyorózták a mellplasztikázott modellfiút

2007.12.17. 14:47
Mihályi Sebastian mostantól nemcsak a mellplasztikájáról, hanem a jobbegyeneséről is híres. A modellfiú hatalmas pofont kevert le a divatbemutató egyik háttérmunkásának, mert a botcsinálta stylist alányúlt öltözés közben.

Mihályi Sebastian külföldön évek óta keresett férfi modell, ám itthon a plasztikai műtétei jobban foglakoztatják az embereket, mint a divatszakmában elért eredményei.

A Kelemen Anna férfi változatának kikiáltott férfiszépség nemrégiben egy budapesti szórakozóhelyen lépett fel egy divatbemutatón, ahol fiatal divattervezők kollekcióit vonultatták fel a kifutón. A dolgok sokáig a megszokott ütemben haladtak, és bár tudtuk, hogy Naomi Campbell viselkedése után már semmin nem lepődhetünk meg a modellek esetében, Sebastian mégis túltett mindenen.

Egyik pillanatban még a kifutón vonult, majd a backstage-ből fájdalmas csattanás hallatszott. Mint kiderült, az egyik háttérmunkás a kelleténél messzebbre merészkedett, már ami a modellekkel való kapcsolatot jelenti. "Nem tűröm el, hogy egy önmagát stylistnak kikiáltó, még öltöztetőnek is béna amatőr senki szexuális játékszerének tekintsen. Konkrétan alámnyúlt, amikor öltöztem. Nem azzal volt a bajom, hogy meleg, hanem hogy nem arra használta a kezét, amire kellett volna. Mégis, mit képzel magáról? Hirtelen nem tudtam, hogyan reagáljak, így kapott egy akkora pofont, amitől kivitte a sminkes állványt" - meséli a modell.

Viselkedésének helyességét firtató kérdésünkre a plasztikázott modell így reagált: "Nem hinném, hogy botrányosan viselkedem, kivéve, ha van rá okom. Őszintén, az vesse rám az első követ, aki nem háborodna fel egy számára nyilvánvalóan közömbös idegen durva szexuális közeledésekor."