horoszkóp

Ki a hét lúzere? A mellplasztikázott modellfiú? Az akasztott Bagi Iván?

2007.10.28. 12:02
Egy szűz és egy zsidózó hollywoodi sztár külföldről; két megcsalt, egy megbírságolt, egy feljelentett, egy akasztott és egy mellplasztikázott celeb itthonról. Megint eltelt egy hét, megint ön fog szavazni.

Nyakunkon az év végi hajrá, ország-világ hírességei igyekeznek kitűnni a szürke celebmasszából. Heti vizsgálódásunk alapvető szempontja a szokásos: külföldi lúzerségek vs. hazai bénázások. Leszögezhetjük, hogy a héten a hazai celebválogatott győzelméhez egy pillanatig sem férhetett kétség. Örvendetes, hogy a lúzersport állócsillagai mellett vadonatúj és roppant tehetséges, kezdő, ifjú lúzereket is köszönthetünk a mezőnyben, íme:

A nemzetközi helyzet nem fokozódik

Szerény, nagyon szerény a külföldi felhozatal a héten: Spears kisasszonytól ennyi kevés a listára kerüléshez, Lindsay Lohantől semmi extra, Paris Hilton (reméljük átmenetileg, de) visszavonult, Anna Nicole Smith kegyeleti okok miatt nem szerepelhet. Hogy legalább ráutaló magatartást tanúsítsunk a külföldiek esélyegyenlősége terén, említsük meg a 17 éves kamaszként még szűz Leonardo DiCapriót, aki másról sem tudott beszélni a forgatás szüneteiben kollégáinak, mint erről a kínos körülményről. A remek anekdotát a teljesen indiszkrét Russel Crowe-nak köszönhetjük.

Egy rövid kitérőt megér az Oscar-díjas Halle Berry alakítása is. A színésznő, aki pár hete rasszizmussal vádolta meg Hollywoodot, Jay Leno műsorában viccesnek szánt megjegyzést tett eltorzított képmására. Úgy vélte, hogy nagy orrával leginkább zsidó unokatestvérére hasonlít. Csakhogy senki nem nevetett. Berry azóta nem győz magyarázkodni és bocsánatot kérni.

A hazai pálya előnyei

Sokkal hálásabb téma a hazai bénázások csokorba kötése, van alapanyag hozzá dúsan. LL Junort is utolérte a végzete: a rapper már a családalapításon törte a fejét, mikor kiderült, hogy felszarvazta őt a barátnője. Az esetre ráadásul a másik férfi felesége hívta fel az énekes figyelmét. Előkelő helyre is befuthat a szavazáson a válófélben lévő (?) megalúzer, Győzike is, de a legfrissebb sztoriban túl sok a ha: ha igaz és ha Ildikó egyáltalán létezik, akkor megcsalta Gáspár urat annak legjobb barátjával. Majd önök eldöntik.

Életünk a Nagy fogyás, a show minden rezdülésén rajta vagyunk, számoljuk az órákat a következő adásig. A TV2 szívtelen döntéshozóit semmi sem hatja meg: több százezer forintos bírságot szabtak ki a mi Norbinkra, amiért alaptalan doppingvádakkal illette a mi Alexandránkat. A promóció két adás között is gőzerővel zajlik, folyt. köv. Titkos heti favoritunk Susan Pearl, aki balesete miatt eleve esélyes volt a döntőbe kerülésre, de hogy mindezt az apukája feljelentéséből tudjuk meg, na az már valami. Minimum a dobogóra esélyes az akasztott Bagi Iván, aki egy kevéssé jól sikerült televíziós tréfa miatt talált rá a második születésnapjára.

Kollektívánk egyöntetű véleménye szerint a héten Mihályi Sebastiané minden elismerés. A természetes szépség hazai apostola, Keleti Györgyi legújabb felfedezettje ez a mellplasztikázott modellfiú. "Mindig vannak irigy vagy éppen csak túl buta emberek, akik az ilyen dolgokat nem értik meg" - nyilatkozta hősünk a Velvetnek. Szerkesztőségünk ezek szerint valamelyik kisebbséget erősíti, mert nekünk fogalmunk sincs arról, hogy az edzőterem-fekvenyomás-fekvőtámasz kínálatból egy pasi miért éppen a plasztikát válaszja satnya mellizmai fejlesztésére.

Majd ön eldönti.