horoszkóp

Charlie Sheen egy igazi seggfej

2007.10.05. 13:21
Richards szerint Sheen a farkáról készült fotóval csajozik, sértegeti a színésznő rákos anyját, és thrillerbe illő módon dekorálta az esküvői fényképüket. Ez persze csak pár adalék - nyilván lesz még több is, ahogy durvul a gyerekelhelyezési per.

Denise Richards közel 240 emailt és dokumentumot nyújtott be a bíróságra férje ellen a régóta húzódó gyermekelhelyezési perük kapcsán, így mindig új dolgokkal tud előrukkolni. Most Sheennel folytatott emailezéséről rántotta le a leplet, amibe betekintve a színész lelkivilágának kevéssé idealizált képe rajzolódik ki.

Menj a kopasz anyádhoz!

"Menj és sírj a kopasz anyádnak, te seggfej!" - írta Sheen volt feleségének egyik emailjében. "Egy tehén vagy. Egy szánalmas, munkanélküli tehén, aki tehetségtelen, haszontalan és rossz anya, szóval b****d meg magad!" áll egy másik e-mailben. "Egy darab szar vagy. Már alig várom, hogy világgá kürtöljem mekkora seggfej vagy. Tőlem egy fillért sem kapsz amíg nincs vége a pernek, az biztos!" Közöl pár ízelítőt az NY post. Richards-ot az az email bántotta a legjobban, amiben a "kopasz anyjához" küldte panaszkodni, mivel édesanyja rákos és a kemoterápiás kezelésen megy keresztül.

Sheen felálló farka fotójával csajozik

Korábban Richards már felhozta Sheen ellen, hogy gyermekpornót néz, vagy hogy zaklatta a lányukat amit a dada vallomásával is alátámasztott. Azonban még mindig tudott újdonsággal szolgálni volt férje elfajzott szexuális életét illetően. Sheen szerinte felálló farkával hirdette magát egy szex oldalon, és a képet Richards szerint legalább 30 nőnek elküldte, a "bármikor odaadnám neked" jeligét mellékelve. A volt feleség szerint Sheen homoszexuális oldalakat is gyakran látogatott, amiben a legzavaróbbnak azt tartotta, hogy "úgy tűnt, hogy a fiúk fiatalabbak voltak a kelleténél." - írja a PageSix.

Életem legelcseszettebb napja

Ha ez még mind nem lenne elég azt az esetet is megemlíti az iratokban, amikor férje dühében az ágytámlájukat csapkodta ököllel, mert épp amellett kardoskodott, hogy Richards szoptassa tovább a lányukat, Samet. eSheen azzal érvelt, hogy ha abbahagyja a szoptatást, a lányuk biztosan retardált lesz. Richards azt is felelevenítette, amikor volt férje "Levett az esküvői fotónkat a falról és kirakta a garázsba. Kettétépte, és azt írta rá, hogy 'ez volt életem legelcseszettebb napja.'

A sértegető emailek előtt egy hónappal a színész még próbált bocsánatot kérni. "Nagyon sajnálom a veszekedéseket, és mindent, amit a fejedhez vágtam az elmúlt hetekben. Tudom hogy már nem lehet meg nem történtté tenni a dolgokat. A harag és a feszültség egyszerűen az idegeimre ment." A bocsánatkérés ellenére két héttel később Sheen már gyártotta az ominózus e-maileket.

Sheen hallgat

Sheen a szóvivőjén keresztül röviden és tömören így reagált volt felesége vádjaira: "Válaszra sem méltatom ezeket az állításokat."

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft