Britney és Jamie Lynn Spears az egyik leghíresebb testvérpár, főleg azóta, hogy a 17 éves Jamie Lynn Spears életet adott első gyermekének. Ezért a Spears nővéreket lépten-nyomon követi a lesifotósok hada, ami óriási felfordulással jár. Britney Spears miatt egy repülőterén okoztak káoszt a fotósok, míg húga, akit szombaton engedtek ki a kórházból, alig tudott kiszökni a kisbabájával az intézmény parkolójából.

Ahogy azt korábban megírtuk, Britney Spears máris lelécelt unokahúga mellől és visszatért Los Angelesbe, hogy folytassa legújabb lemezének munkálatait. Az énekesnő húga, Jamie Lynn Spears csütörtökön adott életet első kislányának, Maddie Briann-nak. A szülés komplikáció mentes volt, a 17 éves lány egészséges gyermeket hozott világra, így az orvosok úgy döntöttek, hogy hazaengedek a kismamát és gyermekét. De ahogy az várható volt egyik Spears nővér sem jutott egyszerűen haza.

Britney Spears mozdulni sem tudott a paparazziktól

Miután Britney Spears pénteken megérkezett a Los Angeles-i repülőtérre, óriási káosz keletkezett. Az óriási pillanatot, miszerint a sztár visszatér kentwoodi otthonából Los Angelesbe 30 paparazzi szerette volna egyszerre megörökíteni, és erre Spears biztonsági emberei egyáltalán nem voltak felkészülve. "Óriási felfordulás volt, a fotósok Britney mellett álltak a mozgólépcsőn, nem tudott sehova sem menni. A testőrei pedig egyáltalán nem tudták mit tegyenek", mesélte egy szemtanú a US Magazinnak.

Fehér pléd állt a lesifotósok útjába

Szombaton Jamie Lynn Spears szerette volna elhagyni a kórházat észrevétlenül, és természetesen ő sem úszta meg a kíváncsiskodó lesifotósok hadát. A kismamát és a babát, az ifjú édesapa, Casey Aldrige szállította haza kórházból. Ám mielőtt elindultak volna, óvintézkedéseket tettek, hogy nehogy le tudják fényképezni az újszülött kislányt. A hátsó ülést elkerítették egy fehér pléddel, amivel meg tudták akadályozni, hogy az első képekért egy lesifotós zsebelje be helyettük az egy millió dollárt.