horoszkóp

Egészséges lányt szült Britney Spears húga

2008.06.19. 19:06
Csütörtökön délelőtt Jamie Lynn Spears életet adott első gyermekének. A kislány a Maddie Briann nevet kapta. A szülés, amit a Spears család együtt izgult végig, szerencsére komplikációmentes volt, a baba és a mama is köszöni, jól van. Remélhetőleg a szülése elején még botrányosan viselkedő kismama jobb édesanya lesz, mint nővére.

Csütörtökön délelőtt megszületett Britney Spears kishúgának, Jamie Lynn Spearsnek első kislánya. A feltételezésekkel ellentétben a kislány nem az édesanyja és édesapja nevéből összefabrikált Cailynn vagy a Cassie nevet kapta, a szülei Maddie Briann névre keresztelték el az újszülöttet. A People magazin információ szerint a szülés komplikációk nélkül zajlott, az anya és a kisbaba is jól vannak.

Izgatott várakozás a szülőszoba előtt

A 17 éves Jamie Lynn Spears szülését az egész családja izgatottan várta. Magánrepülővel a helyszínre sietett szupersztár nővére, Britney Spears. A kórházban izgult a lányt a szülésre felkészítő édesanyja, Lynne Spears, aki egyébként könyvben gyűjtötte össze élményeit két sztárcsemetéjének viszontagságos neveléséről. Illetve édesapja, James Spears is a helyszínen aggódta végig unokája világrajövetelét.

Jamie Lynn Spears és gyermeke apja, Casey Aldridge

Rögös út vezetett a szülésig

Óriási botrányt okozott, amikor kiderült, hogy Britney Spears akkor még csak 16 éves húga három hónapos terhes, és meg akarja tartani gyermekét. Az ifjú kismamát egyáltatlán nem ejtették a feje lágyára, kihasználta a hírverést és sebtiben eladta születendő gyermekének első képeit egy millió dollárért az OK magazinnak. Majd tovább fokozódott a rá irányuló figyelm, amikor a gyermek apja körül számtalan kérdés merült fel, ráadásul Casey Aldridge is kitartott amellett az elképzelése mellett, hogy apasági tesztet akar csináltatni.

Jamie Lynn Spears szinte hihetetlen módon ezután is tudott újat mutatni, ugyanis februárban napvilágot láttak azok a hírek, hogy terhessége ellenére is féktelenül bulizik és sokat iszik. A terhessége utolsó harmadára azonban szerencsére észhez tért, és ekkor már csak egy normális kismama életéről lehetett hallani, miszerint retteg a szüléstől, vagy éppen családi körben babaváró bulit tart.